Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IV edició del concert de Soca-rel: Ona Nua amb l’agrupació Ibn Jafadja

Un concert únic donat que per primera vegada les cançons d’Ona-Nua seran interpretades amb banda


 

.-000448 

L’associació cultural Falla Sant Joan d’Alzira organitza per quarta vegada el seu concert de Soca-Rel. Este any amb el cantautor alzireny Ona-Nua que estarà acompanyat per l’agrupació musical Ibn Jafajda de la Societat Musical d’Alzira.

El concert serà el pròxim dia 7 d’octubre del 2017 a les 19:30 en el Gran Teatre d’Alzira. Les entrades(6€) poden comprar-se com sempre a instanticket.es i en taquilla del Gran Teatre d’Alzira dimarts i dijous de 19:30 a 21:00 hores.

Serà un concert únic donat que per primera vegada les cançons d’Ona-Nua seran interpretades amb banda. Els arranjaments per al concert han sigut fets pel director alzireny Alberto Sánchez Castillo. També hi haurà l’estrena de dos poemes musicats del poeta alzireny Ibn Jafajda.

A més a més, el cantautor no estarà sol, ja que comptarà amb la presència de: Carola Mendoza(Limbotheque), Òscar Briz i Paco Muñoz. L’acte estarà presentat pel còmic Pau Blanco.

Este any els ingressos obtinguts en el concert seran destinats a l’entitat Aspanion. L’associació que va nàixer en 1985 ajuda als familiars que tenen o han passat esta malaltia en els seus fills. En l’associació s’oferix atenció psicològica i social per a contribuir a l’augment de la supervivència de xiquets amb càncer, aconseguir nivells dignes de qualitat de vida per a ells i els seus familiars, disminuir els problemes paral•lels a la malaltia i aconseguir la reincorporació a la societat en condicions d’igualtat.

En la Comunitat Valenciana la mitjana és de 110-130 nous casos anuals de xiquets amb edats compreses entre els 0 i els 14 anys i uns altres tants en el segment d’edat entre els 14 i els 18. Segons les dades recopilades, l’índex de supervivència supera el 80%, encara que queda molt per fer.

Per tot açò esperem omplir el Gran Teatre, que millor per a passar una estona sentint bona música i per una bona causa…

Falla Sant Joan

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000455  

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasFallas
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal