Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La línia d’atenció al ciutadà via WhatsApp ja esta en marxa a Alzira

Pretén facilitar la relació entre l’administració i l’administrat i, sobretot, iniciar un canal de recepció més àgil per al ciutadà


 

 .-000444   

Des del passat divendres l’Ajuntament d’Alzira ha habilitat una línia de servici WhatsApp per a rebre incidències de via pública i neteja de la ciutat.

La línia d’atenció al ciutadà via WhatsApp del departament de Servicis Públics, a través del número 674 76 15 44 que pretén facilitar la relació entre l’administració i l’administrat i sobretot iniciar un canal de recepció més àgil per al ciutadà. Aportar incidències i, fer arribar imatges de qualsevol incidència ocorreguda en el municipi d’Alzira serà molt més fàcil i tot açò es podrà transmetre a l’Ajuntament de forma més directa.

Segons el responsable de l’àrea, Fernando Pascual, a través d’esta ferramenta, des del govern es busca centralitzar les deficiències que els ciutadans detecten en la via pública així com la recepció d’incidències quant a la neteja dels carrers i places del municipi.

La línia que funciona a través del mòbil naix en exclusiva per a rebre les queixes i suggeriments a través de la missatgeria instantània i estarà gestionada per el personal del departament de Servicis Públics.

«Esta ferramenta marca un punt d’inflexió en la manera d’entendre la participació social, ja que ens permetrà escoltar totes les veus per a millorar el dia a dia d’Alzira entre tots», ha explicat Pascual, qui ha assenyalat que "si un veí veu un taulell rota, amb el whatsapp li permet fer una foto, escriure el seu comentari i enviar directament la incidència en l’Ajuntament".

Tota la informació que arribe a través del número de whatsapp 674 76 15 44 serà gestionada en funció de la seua naturalesa per els treballadors municipals, encarregats de derivar cada incidència en l’àrea municipal corresponent i d’avaluar el grau d’urgència en l’actuació.

 
Regidoria de Servicis Públics
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000427

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 30/09/2017
Foto 1 i única de la notícia: l'autor del missatge de whatsApp deu de ser el famòs palmero del que tant es parla.
Jose - 02/10/2017
Y la foto de Pascual?
Viejo - 02/10/2017
Tu dirección de correo electrónico es incorrecta.
Viejo - 03/10/2017
Ya está empadronado el hombre de Toledo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal