Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 30 artistes de distintes generacions es donaran cita a Alzira en la I Jornada d’Il·lustració

Al llarg del matí del dissabte 30 de setembre tindrà lloc un taller per a xiquets on realitzarem una intervenció que quedarà exposada a Arts al Carrer


 
 ._000492

La Jornada d’Il•lustració a Alzira 01– JIA01 és una trobada d’il•lustradors organitzat per l’Ajuntament d’Alzira sense ànim de lucre, que té com a objectiu projectar les habilitats i capacitats de les i els professionals de la il•lustració gràfica de la zona de València i donar a conèixer d’una manera més propera i lúdica el seu treball i reivindicacions als ciutadans.

Tindrà lloc els propers 29 i 30 de setembre, al c/ Escoles Pies i Casa de la Cultura, i conviurà amb la II Edició d’Arts al Carrer. Comptarem amb la presència d’il•lustradors de la talla de Paco Roca, Belén Segarra, MacDiego o Coté Escrivá i artistes locals com Jaime Espinar.

Enguany ens estrenem reunint 30 artistes de distintes generacions, per a generar una acció anomenada “Seu, pensa, il•lustra”, que culmina amb una instal•lació de cadires il•lustrades en directe per tots ells, amb l’objectiu de visibilitzar i dignificar el sector. Esta acció comença el divendres 29 i finalitza el dissabte dia 30 de setembre al c/ Escoles Pies d’Alzira.

Al llarg del matí del dissabte comptarem amb un taller per a xiquets on realitzarem una intervenció que quedarà exposada a Arts al Carrer. Tindrà lloc al claustre de la Casa de la Cultura i s’hauran d’inscriure al correu: [email protected].

A partir de les 18 h l’entrada a la Casa de la Cultura es convertirà en un espai d’art, música i diversió on esperem la participació dels ciutadans, una fira de dibuixos originals fets a l’instant per els/les professionals que intercanviaran amb el públic per un preu simbòlic a fins solidaris.

Com a acte estrella, cap a les 21 h, tenim projectada una Batalla d’Il•lustradors, on el públic proposarà un tema i votarà pel dibuix guanyador.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
 
._000505 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal