Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira continua promocionant la 'Reganyà’ com a producte de qualitat

Amb la edició d’un llibre y la seua divulgació en diferents esdeveniments


 
._000500

L’edició d’un llibre de divulgació sobre la ‘Reganyà’, una campanya per acostar el nostre dolç als centres educatius, l’assistència del Gremi de Forners en la Fira Comercial Oberta dels pròxims 29 de setembre i 1 d’octubre, o la presència d’aquest producte típìc en les delegacions d’Alzira a Còrdova són algunes de les activitats previstes per part de l’Ajuntament d’Alzira per a la promoció dels nostres forns i comerços de barri.

Per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, el seu responsable, Ivan Martínez, ha assenyalat que s’està ultimant l’edició, juntament amb Reclam Editorial, d’un llibre de divulgació que tractarà d’acostar a la comunitat escolar però també a tot el públic en general la Reganyà com  producte típic d’Alzira, al mateix temps que es promou els nostres forns i artesanes i artesans de la ciutat. En les pròximes setmanes s’enllestirà una campanya amb els centres escolars, tal i com es va traslladar a les escoles de la ciutat, per a difondre aquest material divulgatiu per part de l’Ajuntament.

Per un altre costat, la regidora de Comerç i de Festes, Isabel Aguilar, ha anunciat que el Gremi de Forners participarà un altre any més en la Fira Comercial Oberta que tindrà lloc el cap de setmana del 29 de setembre a l’1 d’octubre en la plaça del Regne i l’Avinguda Luis Suñer. A més a més, en la delegació d’Alzira en l’Encuentro Nacional de Jóvenes Cofrades que tindrà lloc a Còrdova els propers 27, 28 i 29 d’octubre també estarà present el nostre producte alzireny.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000271

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 19/09/2017
L’edició d’un llibre de divulgació sobre la ‘Reganyà’
Ya tenemos un posible ganador de los próximos Premis Literaris Ciutat d'ALzira... Como la canela, literatura en rama.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal