Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira participa en el projecte Europeu ‘FAIR Fostering Apprenticeship sharing idees and resources’

Per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, per a potenciar els contractes de formació


 

 ._000490

Una delegació de l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial d’Alzira i la Cambra de Comerç de València han participat en la sessió conjunta liderada per la Cambra de comerç de Giurgiu (Romania) del projecte “FAIR-Impuls” per estudiar i impulsar entre els empresaris el contracte d'aprenentatge com a element d’ocupabilitat i formació. En aquesta reunió que ha tingut lloc en la Cambra de comerç de Giurgiu (Romania) s'han preparat els passos del projecte que es va iniciar al novembre de 2016 amb una durada de 24 mesos i que inclou, entre altres activitats, la formació de 20 persones responsables de promoure la contractació d'aprenentatge entre les empreses, donant assistència tècnica i informació sobre els avantatges d’aquesta modalitat contractual.

En el projecte participen Cambres de comerç, entitats formatives juntament amb associacions empresarials de tres països europeus (Itàlia, Romania i Espanya). Entre els objectius a curt termini s'inclou la realització de diverses reunions de treball entre experts del tema com el SEPE, Empreses privades de formació acreditades, Instituts de formació, Universitat de València, sindicats etc, amb la fi elevar propostes de millora als òrgans i estaments reguladors de la modalitat de contracte d'aprenentatge i formació.  

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives en autònoms i PIMES i que es coneguen les oportunitats d’aprenentatge i formació, per tal de millorar aquests contractes donades les limitacions actuals.” El projecte FAIR-Impuls està dotat per a l’Ajuntament d’Alzira amb 46.000 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que percebrà 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

                    
  ._000503
Estas ofertas tienen un periodo de vigencia entre 7 y 10 días; pasado el mismo
puede variar el precio o haberse agotado las existencias, por lo que el enlace quedaría roto.
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal