Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 IDEA obri el termini de inscripció per als cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS

"La formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional"


 
 
 .-000403 
 

El proper 20 de setembre comencen els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Calc, en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, i el curs d’Introducció a Internet. Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzaran de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació en línea començarà el proper 20 de setembre i continuarà amb la programació  dels següents cursos:

- Introducció al Calc. Inici el 20 de setembre

- Introducció a Internet. Inici el 20 de setembre

- Introducció a navegadors. Inici el 2 d’octubre

- Introducció a Writer. Inici el 10 d’octubre

- Usuari mitjà d’Internet. Inici el 10 d’octubre

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col•laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line, i som de les primeres entitats municipals a desenvolupar-lo.

Les persones interessades poden inscriure’s i sol•licitar informació en la web: www.idea-alzira.com, [email protected], al telèfon 962455101 o personalment en les dependències d'IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal