Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El Mig Any Faller compta amb una alta participació tant de falleres i fallers com de la ciutadania en general

La bona acollida de plantar i cremar un monument en estiu ha posat el precedent de tornar a fer-ho l'any que ve


 

 

 .-000079
 

L'alta participació en les activitats programades per al Mig Any Faller han omplit Alzira este cap de setmana.

Enguany el Mig Any s'ha celebrat en ple estiu, al setembre. La primera edició va ser un èxit, tot i que va tindre lloc al mes de novembre quan les temperatures ja no acompanyen per a disfrutar d'activitats al carrer. En esta segona edició les previsions de participació s'han desbordat de manera que s'ha aconseguit en tan sols dos anys posicionar este acte festiu entre els més multitudinaris de tots els que se celebren al llarg de l'any. "L'any vinent tornarem a realitzat el Mig Any el mateix cap de setmana de setembre que enguany, sempre que la Junta Local Fallera i les trenta-cinc comissions donen el seu vistiplau", ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

Han sigut tres dies intensos, sobretot dissabte i diumenge, on la música de la xaranga i la colla de dolçaina i tabal, la pólvora, la paella gegant, el sopar popular, la plantà i cremà, els jocs infantils, l'orquestra Top Zero, Vadness Festival i per descomptat l'aventura aquàtica, han despertat l'interés de molts fallers i ciutadania en general. "Un dels nostres objectius és fer que qualsevol ciutadà/ana participe de la festa, ja que cal destacar que el Mig Any no només és per a les comissions falleres, és una festivitat oberta a tots", ha matisat Aguilar.

La bona acollida de plantar i cremar un monument en estiu ha posat el precedent de tornar a fer-ho l'any que ve. "Al llarg dels mesos en què s'ha estat preparant el Mig Any no ens ha faltat il•lusió, ja que som sabedors de les ganes de festa i participació de les alzirenyes i alzirenys, i per això vull agrair a tots les moltíssimes mostres de carinyo i felicitacions que hem rebut al llarg de tot el cap de setmana", ha declarat Aguilar.

Estem oberts a qualsevol idea, per tal de seguir fent de la nostra festa fallera, declarada  Patrimoni Immaterial de la Humanitat i Festa d'Interés Turístic Nacional, una de les fites festives de la nostra ciutat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 

                    
  ._000503
Estas ofertas tienen un periodo de vigencia entre 7 y 10 días; pasado el mismo
puede variar el precio o haberse agotado las existencias, por lo que el enlace quedaría roto.
 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 12/09/2017
Estro me parece muy bien que se haga alguna fiesta, nuestro pueblo se dice que es hoy una ciudad y está desierta en los finales de semana y en los dias de fiesta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal