Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.854 Fotografías: 108.837 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Viu la tercera Gala de l'Esport al Gran Teatre d'Alzira

Tindrà lloc el proper 23 de setembre, a les 19.30 hores


 

 

 

La Gala de l’Esport de l’Ajuntament d’Alzira celebrarà la seua tercera edició, el pròxim 23 de setembre a les 19:30, al Gran Teatre d’Alzira.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que l’actual equip de govern treballa en 3 aspectes dins l’àmbit esportiu: La millora del pressupost municipal dedicat a l’esport, la millora de les instal•lacions esportives, i el reconeixement de l’esport local. I en este últim aspecte ha destacat que la voluntat de l’equip de govern és que siga la ciutat la que reconega els i les seues esportistes, evitant reconeixements personalistes. Per eixe motiu s’ha comptat amb la coordinació del Consell Municipal d’Esports.

Per la seua banda, Aida Ginestar, regidora d’Esports, agraïx la coordinació del Consell Municipal d’Esports que, com en anteriors edicions, ha estat partícip d’ultimar els detalls finals del format de la gala.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha convidat a participar a totes les entitats esportives, més d’una trentena de clubs, als quals es lliurarà un diploma i que seran els responsables de decidir els guardons de la gala.

Cadascun proposarà:

- El millor esportiste del seu club 

- La millor esportista de l’any entre totes les entitats

- El millor esportista de l’any entre totes les entitats

- Guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva

Al mateix temps, este últim guardó serà la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre. Tots els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es coneixeran a la mateixa gala.

L’aposta de la Regidoria d’Esports ha estat dotar-la de contingut, creant una imatge, un vídeo promocional i amb la pretensió que es consolide en el temps perquè siga un referent i fer-la el més oberta i participativa possible. Per això s’ha decidit emplaçar-la a un dels símbols de la nostra ciutat com és el Gran Teatre perquè la major quantitat de ciutadans i ciutadanes puguen donar suport als i les esportistes locals.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000502
._000484

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal