Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Obert el període de matriculació a Alzira dels cursos de Jardineria i Perruqueria, dins del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB)

La Regidoria d’Educació i Infància organitza els cursos subvencionats per la Conselleria que inclouen la realització de pràctiques formatives en empreses col·laboradores


 

.-000189

Un any més l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria d’Educació, inicia el curs escolar amb l’oferta formativa de Programes Formatius de Qualificació Bàsica: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria i Servicis Auxiliars de Perruqueria.

Estos programes van dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys, sense graduat en ESO. En el cas del programa d’Auxiliar de Jardineria cal tindre també un certificat de discapacitat. Per a més informació es pot cridar al telèfon 962459284 o dirigir-se al Departament d’Educació, situat en el 2n pis de l’edifici de Benestar Social, c/ Rambla s/n d’Alzira.

Estos cursos formatius estan autoritzats i subvencionats per la Conselleria d’Educació, i inclouen la realització d’unes pràctiques formatives en empreses col•laboradores, per tant, en finalitzar el període establit, l’alumnat obtindrà un certificat professional de nivell 1, en l’ofici de perruqueria o de jardineria, segons el curs realitzat.

Cal recordar que el període de matrícula està obert fins a cobrir les places oferides i que les classes s’inicien el dilluns 21 de setembre. El curs de Jardineria, destinat a joves amb algun tipus de discapacitat, té lloc a l’institut Rei en Jaume. Pel que fa al curs de Perruqueria, es realitza al CPC de l’Alquerieta.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, declara que “des de la nostra Regidoria, ens marquem objectius també per a joves que no han finalitzat o obtingut el títol de Graduat en ESO i puguen ampliar els seus estudis cap a una professió i obrir-se camí laboral.”

El curs escolar s’inicia el 21 de setembre de 2017, i finalitza el 21 de juny de 2018; la jornada lectiva és de 6 hores al dia, en horari intensiu de matí.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000427

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal