Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 1 de septiembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d’Alzira rescata a una persona a la Creu del Cardenal

L'home es recupera favorablement a l'Hospital de la Ribera


 

.-000189

El passat cap de setmana, la central de comunicacions de la Policia Local d’Alzira va rebre un avís del telèfon d’emergències 112 per a informar que una persona es trobava amb problemes a la zona de la Creu del Cardenal.

Tot i que els bombers i els serveis sanitaris van ser també mobilitzats, va ser la patrulla de la Policia Local la primera a arribar a la zona. Ho hagueren de fer amb cotxe 4x4 per ser una zona de difícil accés per a vehicles.

En aplegar al lloc exacte on estava l’home afectat, comprovaren que el seu estat era greu, donat que, segons informava el familiar que l’acompanyava, havia deixat de respirar, i va haver de fer-se-li la reanimació. Per eixe motiu, els agents decidiren portar-lo directament a l’Hospital de la Ribera, amb el consentiment del familiar de l’afectat.

Una vegada avisat l’Hospital de la Ribera, tant bombers –que havien arribat a l’entrada del paratge– com els serveis sanitaris –que no hi havien arribat– van ser desmobilitzats. Aleshores, només arribar la patrulla a l’Hospital, l’afectat va ser atés amb urgència. L’endemà, la Policia Local d’Alzira es va interessar per l’estat de l’home rescatat sent informats que es trobava en recuperació favorable del colp de calor patit.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000306
.-000473
.-000466
 
 
 
 
                    
  ._000503
Estas ofertas tienen un periodo de vigencia entre 7 y 10 días; pasado el mismo
puede variar el precio o haberse agotado las existencias, por lo que el enlace quedaría roto.



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

maricreu - 01/09/2017
Enhorabona a la Policia Local per la seua diligencia en el rescat. !! Graçies !!
Agustín Pérez - 01/09/2017
Me sumo a la enhorabuena.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal