Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de agosto de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els pacients de La Ribera han esperat una mitjana de 54 dies menys per ser operats que els de la resta d'hospitals públics de la Comunitat

Especialitats quirúrgiques d'alta complexitat com Cirurgia Toràcica o Cirurgia Cardíaca, han tingut al juny demores inferiors als 20 i 30 dies, respectivament


 

._000501 

Els pacients de l'Hospital Universitari de La Ribera han esperat 54 dies menys que els pacients de la resta d'hospitals públics de la Comunitat Valenciana, per sotmetre a una intervenció quirúrgica, segons les dades oficials de l'últim tall de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública corresponents al mes de juny, facilitades la setmana passada per la consellera Carmen Montón.

Així, la demora quirúrgica mitjana dels hospitals públics de la Comunitat ha estat de 107 dies, mentre que la demora mitjana a l'Hospital d'Alzira ha estat de 53 dies. I especialitats quirúrgiques d'alta complexitat com Cirurgia Toràcica o Cirurgia Cardíaca, han tingut al juny demores inferiors als 20 i 30 dies, respectivament.

Això és fruit de l'eficient gestió assistencial que el grup Ribera Salud ha implantat a l'Hospital d'Alzira, i que permet introduir en el sistema sanitari públic eines que faciliten una precisa planificació de l'activitat i que es recolza en pilars com l'amplitud d'horaris oferts als pacients, amb una activitat quirúrgica de dilluns a divendres, en horari de matí i vesprada; la potenciació de la cirurgia major ambulatòria (CMA), i una completa cartera de serveis amb especialitats complexes.

Gràcies a això a l'Hospital de La Ribera i en els altres departaments públics de concessió, és possible implantar mesures correctores quan es detecta un augment en la llista d'espera, a diferència d’allò que ha indicat per la Consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, que malgrat el notable augment en les llistes d'espera a la Comunitat Valenciana, va afirmar públicament que se seguirà treballant exactament igual.

 

4 i 3 mesos menys d'espera en Cirurgia Vascular i Neurocirurgia

Cal assenyalar, a més, que en especialitats com Cirurgia Vascular i Neurocirurgia, els pacients de La Ribera han esperat entre 4 i 3 mesos menys de mitjana que la resta de pacients de la Comunitat Valenciana.

Així, en Cirurgia Vascular, els pacients de La Ribera han esperat una mitjana de 58 dies enfront dels 192 dies de mitjana de la Comunitat Valenciana, i en Neurocirurgia, 60 dies enfront dels 160 dies de la resta d'hospitals públics.

Igualment destacables són les demores en Cirurgia Pediàtrica, amb una mitjana d'espera de 50 dies enfront dels 131 de la resta d'hospitals públics, o en Cirurgia Maxil•lofacial, amb 40 dies d'espera mitjana enfront dels 120 dies de la Comunitat Valenciana.

Des de l'any passat i seguint les pautes de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l'Hospital de La Ribera està fent públics talls trimestrals de l'evolució de la llista d'espera quirúrgica, és a dir, 4 vegades a l'any.

Hospital Universitari de La Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

Dades de demora mitjana quirúrgica juny 2017

 

 


 

               
.-000003                                                                     .-000004 
               
.-000113                                                                   .-000366




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 08/08/2017
Los políticos que están a favor de la reversión del hospital pueden estar tranquilos, ellos van a la privada.
Luis de Valencia - 08/08/2017
¡192 DÍAS PARA OPERARTE! ¿Pero qué es lo que hace la Consejería de Salud por nosotros? Me parece alarmante la comparación de cifras... Y encima quieren acabar con la concesión para que los número sigan subiendo... Mal, consejera Montón, muy mal.
Pepe - 08/08/2017
Yo conozco un montón de casos de gente que está mucho más de 53 días en lista de espera, más como 4 y 5 y 8 meses esperando a ser operados. Me gustaría que dieran los datos de donde sacan esa media. No me los creo.
kaplan - 09/08/2017
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Yooooooo - 09/08/2017
Esta noticia es.....MENTIRA.
Más de 6 meses lleva un familiar esperando una operación.
Esos datos son falsos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal