Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 29 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Xiquets de la Peña Barcelonista d'Alzira participen al XII torneig de Futbol 7 de penyes del FC Barcelona

Fent equip amb la Federació de penyes barcelonistes de València i Marina Alta en les categories de benjamins i alevins


 

 

.-000189
 

Els dies 5 i 6 d’agost és celebra a Barcelona el XII torneig de Futbol 7 de penyes del FC Barcelona al qual participarà la Federació de penyes barcelonistes de València i Marina Alta en les categories de benjamins i alevins. Els equips el formen xiquets de diferents penyes d’aquesta zona com son Alzira, Ondara, Pascual Ramírez de Chella, Xàbia, Rahal, Benissa, Sang Culé de Xeraco, La Safor, El Perelló i VallBarça.

Els xiquets que composen l’equip benjamí son : ALBERTO, JAVI, MARC, RUBEN, FRAN, ADRIAN, CESC, CARLES, ADRIÀ, AMADEO, MARCELO, HÉCTOR i MARCOS. Els entrenadors son CRISTIAN i ERIC i  com a delegat DAVID.

Els jugadors de l’equip  aleví son: ARNAU MAINAR, PABLO, FERRAN, FRANCISCO, HUGO, ARNAU CLAR, JOSÉ, ADRIAN, JOAN, ALEX, IKER, KEVIN i MARC. Com a entrenadors al front de l’equip van VICENT i  OMAR i com a delegat ADRI.

La comissió esportiva d’aquesta federació  està molt il•lusionada en els dos equips ja que tenen una qualitat prou alta i espera que, independentment del resultat esportiu, els xiquets donen un exemple d’esportivitat i també que gaudeixen d’uns dies de barcelonisme al voltant de les instal•lacions del FC Barcelona. Son molts anys que equips representatius d’aquesta zona participen al torneig, donant molt bona imatge. Cal recordar que la Penya d’Alzira és en tres títols, a la categoria aleví , la que més títols te.

Des de la Federació s’ha subvencionat l’autocar dels jugadors, uns jugadors que estaran acompanyats per aproximadament 70 pares i familiars.També es vol agrair a les empreses col•laboradores el seu esforç per ajudar a que siga possible aquest viatge, i que son les següents: LOPEZ TORRIJOS i MONTALVA SEGUROS, TAPERIA GOL DE ORO, AELE , ON SPORT, CONSTRUCCIONS PRODIESAN SL, VALÈNCIA BAR, LES MIL i UNA REGALS, STYLO, DESARROLLO DEPORTIVO, BAR EL GALLEGO D’ONDARA, SPIKE, DISTRIBUCIONES XÚQUER  i la col•laboració econòmica de les penyes d’Alzira i d’Ondara.

Federació de penyes barcelonistes de València i Marina Alta

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 

               
 .-000474                                                                                         .-000132 
               
 .-000166                                                             .-000151



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFutbol. General

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal