Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Compromís reclama un finançament i inversions justes per a la Ribera Alta

Joan Baldoví, diputat al Congrés; Ivan Martí, diputat provincial; i l'alcalde Diego Gòmez presentaren en Alzira la 'Campanya per un #TracteJust'


 

 

.-000462
 

La delegació d'Hisenda a Alzira ha sigut el lloc simbòlic per a presentar la Campanya per un #TracteJust a la Ribera Alta. Acte en el qual han participat Joan Baldoví, diputat al Congrés, Diego Gòmez, alcalde d'Alzira i Ivan Martí, diputat provincial. A més, la roda de premsa per a reclamar el finançament i les inversions justes per als valencians i valencianes, i en especial per a la Ribera Alta, ha comptat amb el recolzament de nombrosos càrrecs institucionals de Compromís (alcaldes i regidors i regidores) acompanyats pel veïnat de la comarca.

Diego Gómez ha obert l'acte exposant la doble discriminació que sofreixen els valencians i les valencianes: "som una de les comunitats autònomes més pobres de l'Estat, paguem més i rebem menys. Hem de denunciar l'infrafinançament perquè no som els amos dels nostres diners i fa difícil continuar treballant per a la gent". A més, va comentar les esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat presentades pels pobles de la comarca orientades cap a la millora de les infraestructures.

El diputat provincial de la comarca, Ivan Martí va continuar reclamant el tracte just: "és el moment de plantar-nos, ja està bé aquest maltractament que estem sofrint tant per part del PP com del PSOE". També va explicar  la tasca de col·laboració entre administracions que estan realitzant a la Diputació i va finalitzar la seua intervenció remarcant que "entre tots hem de fer arribar aquesta problemàtica a la societat perquè sense un tracte just no tenim un futur digne com a poble".

Finalment, Joan Baldoví va defensar que "amb unes inversions justes el corredor mediterrani seria una realitat i les nostres empreses guanyarien competitivitat i per tant, tindríem més llocs de treball. Amb un finançament just per al País Valencià podríem pagar tot el deute de la Generalitat, acabaríem amb tots els barracons a les escoles, milloraríem l'atenció primària i podríem incrementar les deduccions autonòmiques de l'IRPF a les rendes baixes i mitjanes". Així mateix, va recalcar que "Compromís denuncia tant a Madrid com a peu de carrer el maltractament cap als valencians i valencianes als pressupostos generals perquè és un problema que ens afecta a tots i hem de fer tot el possible per millorar el nivell de vida del nostre poble d'una manera significativa".

Compromís

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 

 

.-000100
.-000260

.-000048
 .-000006




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal