Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Finalitzen les tasques de condicionament als carrers Federico Gómez Clemente i Simat

Estos treballs s'han realitzat amb l'ajuda del Pla de Camins i Vials, PCV, procedent de la Diputació de València


 

 .-000444 
 

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha realitzat en les últimes setmanes els treballs d'asfaltatge dels carrers Federico Gómez Clemente i Simat, així com el condicionament del ferm on es planta el monument faller de la comissió de la plaça Alacant. Estos treballs s'han realitzat amb l'ajuda del Pla de Camins i Vials, PCV, procedent de la Diputació de València.

Una vegada finalitzades les obres, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, junt amb Fernando Pascual, regidor de l'àrea de Gestió Urbanística, han valorat molt estes millores, ja que "a partir d'este nou exercici faller l'asfaltatge dels encreuaments de Federico Gómez Clemente i Simat, lloc on es planta la falla plaça Alacant, no es quedarà deteriorat per l'efecte de la calor de la cremà en ser substituït per llambordes resistents a les altes temperatures", ha assenyalat Aguilar.

Per la seua banda Pascual, manifesta que "l'objectiu de la Regidoria de Gestió Urbanística és la de continuar millorant l'entramat urbà. Qualsevol subvenció que done peu a realitzar millores és benvinguda, ja que Alzira té molts llocs on actuar sent molts els suggeriments que es reben a diari per part del veïnat. Nosaltres, com a govern proper i que escolta, tractem de fer realitat totes aquelles reivindicacions veïnals que estiguen al nostre abast".

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 ._000485

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Luna - 06/07/2017
Me gustaría saber cuál es la siguiente falla o tener un listado que orden van a seguir u si es sólo esa falla ha muchos sitios que está levantado el asfalto por las fallas y que les cuesta a la falla supongo que lo han costado ellos o lo hemos costado los alzireños por que si es así llamaremos todos las fallas allí.
Jose - 06/07/2017
Lo de las fotos y estos dos personajes es enfermizo de verdad. Pascual que la xiqueta mana mes que tu!!!!!!! jajajajjajajajaja
Jose - 06/07/2017
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
AIR92 - 06/07/2017
El que m'agradaria saber és per què estes obres no les paguen les comissions falleres, si són elles les que degraden l'asfalt. Fan el que volen i com volen... A quin sant hem de pagar els ciutadans els desperfectes que ocasione una falla, Pl. Alacant en este cas? En Alzira som únics...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal