Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 4 de julio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les tasques de condicionament de Pérez Galdós avancen complint el calendari previst

"Dia a dia vorem l'evolució del nou entramat urbà en una de les principals artèries de la nostra ciutat"


 
 ._000493 
Les obres al carrer Benito Pérez Galdós avancen segons el calendari previst. La renovació de les canalitzacions està finalitzant, per tant ara s'està demolint la vorera existent fins ara per tal de poder fer la nova pavimentació.
"Podem dir que els treballs no visibles, perquè estan soterrats, ja han finalitzat. A partir d'ara les tasques realitzades són a nivell superficial per la qual cosa dia a dia vorem l'evolució del nou entramat urbà en una de les principals artèries de la nostra ciutat", ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.
Per la seua banda, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç, es mostra satisfeta amb el compliment del calendari previst, ja que un dels compromisos adquirits amb el comerços d'este tram de carrer passa perquè les obres estiguen finalitzades el 31 de juliol, a més en uns dies tornarà a visitar els comerços per tal d'atorgar-los un altra tanda de tiquets gratuïts per a que els clients estacionen els vehicles al pàrquing de Reis Catòlics.
Les tasques de canvi de canalitzacions es van iniciar el passat 1 de juny i de moment tot indica que l'1 d'agost els vehicles podran circular per esta via, això sí, per l'únic carril habilitat per a tal finalitat, ja que el vianant guanya espai amb l'ampliació d'ambdós parts de les voreres.
Tant Aguilar, responsable de Comerç, com Pascual, responsable de l'entramat urbà, es mostren convençuts de que estes obres milloraran el comerç de Benito Pérez Galdós, un carrer que compta amb l'avantatge de ser l'eix vertebrador cap a la plaça Major entre una part i l'altra de la ciutat. 
 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s
 

 

 .-000079
 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Perico - 04/07/2017
¿Cuántos comercios han cerrado desde que comenzaron las obras?
Joan V - 04/07/2017
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
D'abans - 04/07/2017
I les obres de millora del carrer O'Donell, la casa que està al mig del carrer fent cantó en Santa Anna, es una gorrinà qualsevòl dia caurà i pasarà un desgracia, allí viuen xiquets i tot, esperem que se tinga en compte i que no pase res. Com es consentix aixó? No's vol deixar una Alzira bonica i arreglà, no ho entenc.
vecina - 05/07/2017
¿Y para cuando la abertura de la calle Benifairo con salida a calle Doctor ferran? Nos dijeron que abrirían la calle cuando compramos la vivienda en el año 2002 y las casas ya eran del ayuntamiento y ahora vemos que estas casas están a la venta por los particulares. Una tomadura de pelo.
SENMA - 06/07/2017
yo no se si cerraran algun comercio lo que si tengo claro lo que se va perder en estos dos meses que ya no recuperaremos .y que no digan que luego venderemos mas porque eso no se lo creen ni ellos y el que se lo crea ahora tiene la oportunidad de montarselo.veremos que ajuda tenemos de parte del ayumtamiento.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal