Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira atorga les ajudes a les Associacions de Veïns

Segons les bases reguladores les entitats amb menys de 50 socis rebran un mínim de 240 euros


 

._000488

Com cada exercici l’Ajuntament, des de la Regidora de Participació Ciutadana, ha donat a les associacions de veïns un termini per tal que presentaren les sol·licituds per a adreçar-se a la concessió d’ajudes per a estes, aprovades en el marc de les Bases d’Execució del Pressupost Municipal de l’Ajuntament d’Alzira.

Inma Onrubia, regidora de l’àrea, ha manifestat que “poden sol·licitar les ajudes totes les associacions veïnals de la ciutat, destacant com a novetat que enguany es pot demanar la subvenció a partir de les despeses que s'hagen realitzat”.

Segons les bases reguladores les entitats amb menys de 50 socis rebran un mínim de 240 euros. Mentre que a les que no disposen de local cedit per l’Ajuntament se’ls atorgarà una ajuda de 300 euros.

Les bases establixen els conceptes pels quals poden sol·licitar-se les ajudes per part de les associacions de veïns, i que són les següents:

- Activitats ordinàries programades amb detall d’assumpte o concepte.

-Manteniment i equipament.

-Realitat social (despeses originades per l’atenció a la diversitat social de la barriada, assessorament de la ciutadania, etc.)  

-Certificat del nombre de socis inscrits en l’associació.

En acabar el termini de sol·licituds han sigut deu les associacions que rebran l’ajuda, distribuïda de la manera següent:

Raval de Sant Agustí: 2.127 euros.

La Garrofera: 1.108 euros.

Nova Alzira: 1.850 euros.

Sants Patrons, Les Basses, Sant Judes: 1.939 euros.

Balcó de la Ribera: 1.484 euros.

Colonia Ana Sanchis: 1.866 euros.

La Barraca d’Aigües Vives: 1.178 euros.

El Racó: 2.466 euros.

L’Alquerieta: 2.357 euros.

Partida Les Basses-av. de la Ribera: 540 euros.

La regidora, Inma Onrubia, ha remarcat que “des de la Regidoria de Participació Ciutadana estem disposats a escoltar tots els suggeriments i propostes que ens vulguen fer aplegar des de les diverses associacions de veïns per tal de seguir col·laborant braç a braç, ja que estes són, sens dubte, un eix vertebrador entre els ciutadans i la institució”.     

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ElManà - 20/06/2017
Com sempre està tot errat en al concepció dels diners públics. Sense voler criticar a les AAVV, només com a comentari general per a tots.

Em pregunte per quin motiu es donen diners? Aquesta dispossició de diners públics està justificada en projectes adressats al veinat? Hi ha un seguiment del retorn cap al veinat d'aquesta inversió publica?

És necessari que els diners públics sempre estiguen controlats. Volem que aquestes AAVV facen públiques les factures en les quals han adressat els diners. Els projectes pels quals reben diners també han d'estar accesibles a la ciutadania. El seguiment del compliment dels projectes hauria d'apareixer una vegada exhaurit el mateix. I finalment, la valoració des de el consistori dels objectius de les actuacions veinals hauria de condicionar el finançament en exercicis posteriors.

La transparència és obligada quan parlem dels diners de tots i totes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal