Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 Les nostres contalles protagonitzen la XII edició de ‘Llegir en valencià’ presentada a Alzira

Josep Antoni Fluixà, director de la Fundació Bromera: ‘L’objectiu és millorar l’índex de lectura a la Comunitat Valenciana i que la gent llija en valencià’


 

.-000025 

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha presentat a Alzira, la campanya d’animació lectora «Llegir en valencià, les nostres contalles», una iniciativa que l’entitat cultural posa en marxa des de fa dotze anys i que compta amb el suport de més de cinquanta institucions de diferents àmbits.

La campanya, que té com a objectiu fomentar la lectura en valencià i el coneixement de la cultura valenciana, està formada per onze llibres, cadascun dels quals conta la història que, al voltant d’una contalla popular valenciana, han imaginat i escrit autores i autors de renom, com és el cas de Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Canet Ferrer, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps.

El primer llibre de la campanya, Rodolf el Rata, és un relat sobre l’home del sac escrit per Carles Cano que es repartirà gratuïtament este diumenge amb el diari Levante-EMV i el 2 de juliol amb Información. La resta de llibres es podran aconseguir cada dissabte i diumenge durant sis setmanes per només 1 euro.

Cada setmana es podran guanyar diversos premis responent correctament a les preguntes proposades sobre els onze llibres de la campanya. Els qui les encerten podran aconseguir tres vals de Consum amb un valor de 100 euros cada un, trenta vals de 15 euros que els guanyadors podran utilitzar a Pollos Planes, així com deu vals per a dues persones per a menjar als restaurants La Parrilla de Pollos Planes i vint carros d’anar a comprar de la marca Rolser.

Esta dotzena campanya consolida un camí de col·laboració i unió d’esforços que la Fundació Bromera va impulsar ara fa dotze anys i que té el suport explícit d’entitats públiques i privades, universitats, partits polítics, organitzacions econòmiques, sindicals i professionals, així com de diversos col·lectius cívics de diferent caire que aposten per un objectiu comú: millorar l’índex de lectura a la Comunitat Valenciana i que la gent llija en valencià.

Fundació Bromera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.



 

 

.-000452 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal