Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 11 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Dilluns s’obri el període d’inscripció de l’Escola d’Estiu d’Alzira

Enguany tindrà lloc al col·legi Federico Garcia Sanchiz


 

 .-000271 

La Regidoria de Joventut ha començat la campanya informativa de l’escola d’estiu, que enguany tindrà lloc al col·legi Federico Garcia Sanchiz.

Les famílies interessades poden inscriure els seus fills de 3 a 12 anys a partir del dilluns 12 de juny a les 9 del matí i fins a esgotar les places. Les inscripcions poden fer-se de manera presencial a la Clau, Oficina d’Atenció Ciutadana, al carrer Rambla, 23 o de manera telemàtica a través del web municipal en el Portal de la Ciutadania, catàleg de tràmits,  apartat joves.

Per a fer la inscripció a la Clau és necessari portar la documentació dels pares i xiquets (DNI, SIP o la foto, entre altres) i la fitxa d’inscripció, que es pot descarregar a l’apartat models i sol•licituds de la web municipal.

Les inscripcions poden ser per quinzena o per a tot el mes:

- Primera quinzena del 28 de juny al 14 de juliol.

- Segona quinzena del 17 al 28 de juliol.

- Tot el mes, del 28 de juny al 28 de juliol.

Els preus es poden consultar a la web municipal i estan condicionats a un fill, dos fills o família nombrosa o monoparental.

Els xiquets i xiquetes disfrutaran d’activitats lúdiques adequades a la seua edat i habilitats, distribuïts en grups que es corresponen amb les etapes educatives des de primer d’Infantil fins a sisè de Primària.

De dilluns a divendres, l’horari d’entrada serà entre les 9 i les 9.30 del matí i d’eixida entre les 13.45 i les 14 hores. També s’oferix el servei d’escola matinera de manera gratuïta per tal de poder fer l’entrada entre les 8 i les 9 del matí sempre que hi haja un mínim d’inscripcions. A més es dóna la possibilitat de contractar el menjador de manera diària fins a les 15.00 hores de la vesprada.

Un monitor cada 12 participants, tres més d’integració, per a xiquets amb necessitats educatives especials i una coordinadora estaran a càrrec de programar i conduiran les activitats: manualitats, tallers, esports, jocs, danses o piscina.

La programació s’adapta als diferents períodes, de manera que se celebrarà una primera festa de cloenda per als participants de la primera quinzena, el dijous 13 de juliol a les 18.30 hores al Gran Teatre i una segona el matí del divendres 28 de juliol al centre educatiu Federico Garcia Sanchiz.

L’alta demanda de places de l’any passat va suposar l’ampliació de l’oferta que es manté enguany, per a poder donar servei a un major nombre d’alzirenys i alzirenyes. El regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, declara que este tipus d’activitats suposen una millora en la conciliació familiar, que a més resulta molt divertida per als xiquets.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
.-000113                                                                   .-000366
               
 .-000474                                                                                        

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal