Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Ajuntament d'Alzira és CAMPUS_ SAPS (servei de formació gratuïta en línia de la Generalitat Valenciana)

Que tindrà caràcter presencial en la sala multimèdia de les instal·lacions d'IDEA


 

 

 .-000403 
 

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir cursos on line.

L’Ajuntament d’Alzira gestionarà, a partir d’aquest mes de juliol, els cursos que seran tutoritzats per professors que ajuden l'alumnat a aprofundir en les matèries a través d'Internet.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per la formació i donar oportunitats per a millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies, amb el CAMPUS_SAPS podrem oferir a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

El CAMPUS_SAPS ALZIRA acollirà la programació telemàtica dels cursos, encara que la mateixa tindrà caràcter presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA. La formació en línea començarà el proper mes de juliol fins al mes de novembre amb els següents cursos.

- Introducció a Internet
- Introducció a Calc

- Introducció a navegadors

- Introducció al correu electrònic

- Introducció a Writer
- Usuari mitjà d'internet

Les persones interessades poden inscriure’s en la web o personalment en les dependències d'IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 

 .-000006


.-000291

.-000342 
.-000276 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal