Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.878 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA continua millorant les seues instal·lacions

Desde 2015, IDEA ha renovat la seua aula d’informàtica i s’han obert tres sales més, i ara s’està acabant de construir una nova aula multiusos


 

 .-000403 

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha continuat eixamplant i millorant les instal·lacions de l’Agència IDEA (Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira) per oferir més serveis de formació i ocupació en la nostra ciutat.

IDEA està preparant una aula multiusos per poder ser homologada en la realització de cursos i tallers relacionats amb la construcció, electricitat, etc., que ha estat dotada gràcies als distints plans d’ocupació propis que ha realitzat l’Ajuntament, així com els alumnes dels tallers de construcció que es realitzen a IDEA.

Tal i com ha manifestat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “des del canvi en l’Ajuntament, en el 2015, IDEA ha renovat la seua aula d’informàtica i s’han obert tres sales més, i ara s’està acabant de construir una nova aula multiusos. Això ha permés que en el 2016 s’hagen desenvolupat 6 programes de foment de l’ocupació i més de 20 accions formatives (formació professional per a l’ocupació, cursos, pràctiques, English Coffee, Cafè Français, Monogràfics IDEA…).”

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 
.-000331
.-000100

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal