Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 7 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Junta de Personal de La Ribera reclama més personal

Tots els consultoris oberts, no tancament dels centres de salut per la vesprada i control de la contractació


 

 .-000079

La Junta de Personal del Departament de La Ribera ha presentat 2 peticions a la Conselleria de Sanitat, per a reclamar informació sobre el compliment de les normes de reversió en els temes de personal i respecte del Pla de Vacances per a l’estiu al Departament de La Ribera.

En concret, la Junta de Personal, ha sol·licitat que se li notifique si l’empresa Ribera Salud, està complint les normes de reversió en les contractacions indefinides que està realitzant, així com en els acomiadaments de personal laboral del Departament de La Ribera. La Junta de Personal considera que si no es compleixen estes normes, es poden continuar vulnerat els drets laborals del Personal Estatutari a partir de l’1 d’Abril de 2018. Reclamen a la Conselleria de Sanitat que sigua molt vigilant, per a que Ribera Salud no aprofite estos últims mesos de la concessió administrativa, per a fer més personal laboral indefinit, no quedant places vacants per a ser ocupades pel Personal Estatutari que porta quasi 20 anys sense Concurs de  Trasllats, Concurs Oposició, Millores d’Empleament, Borsa de Treball...

Per altra part, la Junta de Personal del Departament de La Ribera, ha demanat a la Conselleria de Sanitat que exigeixca a l’empresa Ribera Salud que, durant l’estiu s’obrin els Consultoris del Racó de Cullera i El Perelló pel matí i el de l’Oasi de Cullera de vesprada. La Junta de Personal considera que amb esta decisió economicista de Ribera Salud de reduir l’obertura dels Consultoris, l'únic que persegueix és guanyar més diners, mentre que la Ciutadania tinga que estar massificada i concentrada al Centre de Salut de Cullera, que habitualment ja està saturat.

Cal tenir en compte que la comarca de La Ribera té un augment significatiu de la població als mesos d’estiu i que les substitucions del personal porten disminuint durant els últims anys d’una manera preocupant. La Junta de Personal sol·licita a la Conselleria de Sanitat que no autoritze el tancament dels Centres de Salut de La Ribera per la vesprada, ni les Urgències del Centre de Salut  de Catadau. 

La Junta de Personal demana a la Conselleria que vetle pel respecte dels drets del Personal Estatutari i perquè l'ATENCIÓ SANITÀRIA QUE ES DONE A LA CIUTADANIA DE LA RIBERA SIGA AMB SUFICIENT PERSONAL, AMB TOTS ELS CONSULTORIS OBERTS I MÉS HUMANA, PER A POSAR AL CENTRE DE LA SANITAT LA SALUT DE LES PERSONES I NO EL BENEFICI ECONÒMIC D’UNA EMPRESA.

LA JUNTA DE PERSONAL

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal