Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 CC. OO. es concentra davant el Centre de Salut Pública d'Alzira exigint l'aplicació de la carrera i el desenvolupament professional al personal temporal

"En aquests moments només hi ha personal temporal a aquest centre de gestió directa"


 

 .-000271

A la Ribera a causa de la política portada pel PP aquestos anys para  desfer-se de la plantilla de treballadors públics obeint les consignes de l'empresa Ribera Salut, es van amortitzar les places dels interins i les vacants que van anat sorgint per jubilació o altres causes, estem parlant d´uns 300 llocs de treball que eren de la plantilla de la Conselleria i que van ser ocupades per personal de l'UTE, per tant en aquests moments només hi ha personal temporal de Conselleria al Centre de Salut Pública d'Alzira que és de gestió directa. I és on ha tingut lloc la concentració.

CCOO ha celebrat concentracions en tots els centres sanitaris dependents de la Conselleria de Sanitat a l'País Valencià aquest matí exigint l'aplicació de la Carrera i el desenvolupament professional al personal temporal. En aquestes concentracions s'ha reclamat a la Conselleria de Sanitat que acati la doctrina europea sobre la no discriminació del personal temporal, que a hores d'ara pateix una diferència retributiva respecte al personal fix.

La doctrina judicial de la Unión Europea és clara i rotunda en contra de la discriminació del personal temporal respecte al personal fix, i es concreta en reiterades sentències que han fet canviar el criteri, fins fa uns mesos en contra, del Tribunal Suprem i del TSJ- CV que, així mateix, estan dictant sentències reconeixent el dret a la carrera i desenvolupament professional dels empleats i empleades públics.

A més, els Pressupostos de la Generalitat per 2017 incorporen una esmena impulsada per CCOO que diu literalment: "Incorporació durant l'exercici 2017 al calendari de negociació de la Taula Sectorial de Sanitat, l'estudi i planificació d'accions perquè es reconegui el dret del personal temporal que presta servei en institucions sanitàries, a la Carrera i al desenvolupament professional ".

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO-PV, ha instat en reiterades ocasions a la Conselleria de Sanitat a establir un calendari que permeta tenir tancada la negociació abans de finalitzar 2017.

Davant la falta de resposta de la Conselleria, que pot posar en perill l'aplicació d'aquest dret en 2018, s'han convocat aquestes mobilitzacions.

Secció Sindical de CC. OO. al departament de Salut de la Ribera

 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
.-000473
.-000466
.-000260


.-000048




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal