Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de junio de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira invertirà en millores i infraestructures els 600.000 euros del Fons de Cooperació Municipal

Diners que es destinaràn a l'electrificació del Respirall un hangar de piragües, Camp de futbol de gespa i l'adequació de l'edifici de les Basses


 

.-000448 

Els Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat i la Diputació de València assignen a la ciutat d'Alzira prop de 302.000 euros, en la primera fase d'este tipus d'ajudes bloquejades pels governs del PP des del 1999. Amb el canvi de govern s'han tornat a impulsar les ajudes, que a la nostra ciutat deixaran després de la assignació de la segona fase un total de 600.000 euros.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, no ha dubtat a criticar el bloqueig a estes ajudes per part del PP al llarg de vint anys, ja que hagueren suposat per a la nostra ciutat un injecció per tal de portar endavant millores urbanístiques, i ha assenyalat que si sumem l'assignació que li correspon a la nostra ciutat enguany pels anys en que no l'hem rebuda Alzira ha deixat de percebre 12 milions d'euros.

L'equip de govern ha fet una proposta d'inversions per a realitzar a càrrec del Fons per un total de 296.000 euros, corresponents a la primera fase d'ajudes, i distribuïts de la següent forma:

Electrificació del Respirall, 6.000 euros

Hangar de piragües, 10.000 euros

Camp de futbol de gespa, 260.000 euros

Adequació de l'edifici de les Basses, 20.000 euros.

També es podran realitzar altres tipus d'inversions, una vegada assignada la segona fase de les ajudes, com l’actuació en l'àrea del Torretxó, una les barriades més degradades de la ciutat, on està previst l'expropiació de vivendes per tal d'enderrocar-les per dignificar l'entorn, i a la qual es destinaran 100.000 euros.

La residència Guerriller Romeu serà objecte d'una sèrie de millores per tal de corregir les actuals deficiències, així es farà realitat un dels compromisos de l'equip de govern, després d'actuar per tal de donar solució als defectes que la residència arrastra des de legislatures anteriors. Per al condicionament de les deficiències s'assignen 40.000 euros.

Per altra banda, Alzira comptarà amb el primer parc adaptat de la ciutat complint així un altre dels acords de l'actual equip de govern. La creació d'este parc destinat a menudes i menuts amb mobilitat reduïda suposarà una inversió de 85.000 euros.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat que "aplegar a acords els membres de l'equip de govern és una dinàmica en estos dos primers anys de legislatura, en els quals hem hagut de fer front a moltes de les deficiències urbanístiques que hem heretat dels dotze anys de govern del Partit Popular", a més ha assegurat que "l'objectiu és seguir millorant l'entramat urbà, així com seguir dignificant els edificis de titularitat municipal".

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

               

.-000025                                                      .-000143 
               
          .-000130                                                                                 .-000144                    



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal