Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 31 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El laboratori social de la Ribera Alta comença els seus treballs

Un observatori que té com a finalitat estudiar el funcionament de tots els serveis socials de la Ribera Alta


 

._000488

Més de 60 persones entre alcaldes, regidors de serveis socials i treballadors dels serveis socials de la Ribera Alta van assistir a la reunió inicial del Laboratori Social de la Ribera Alta que es va celebrar a Alzira, a la seu de la Mancomunitat. En aquesta reunió el delegat del Consell per al Model Social Valencià Xavier Uceda, la diputada delegada d’Inclusió Social Rosa Pérez, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta Txema Peláez van presentar l’acord interinstitucional signat el passat 3 de maig entre la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Diputació de València, la Universitat de València, l’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat de la Ribera Alta.

A més, en aquesta reunió també es va presentar el procediment de participació dels municipis i la gestió del Laboratori Social de la Ribera Alta, un observatori que té com a finalitat estudiar el funcionament de tots els serveis socials de la Ribera Alta per a millorar la seua gestió i coordinació.

“Per a la Mancomunitat de la Ribera Alta és molt important aquest nou projecte” ha destacat el president de l’ens comarcal, Txema Peláez. “Aquest és un projecte participatiu , en el qual els municipis són necessaris per a veure com funcionen els serveis socials i com els podem millorar. Els serveis socials municipals són la primera porta que toca el ciutadà i volem donar un servei de qualitat” ha conclòs el president.

Més enllà d’aquest primer projecte el Laboratori Social de la Ribera Alta pretén ser una plataforma permanent per a l’execució en comú d’altres projectes futurs que es puguen generar en l’àmbit dels serveis socials.

Mancomunitat de la Ribera Alta 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000489  
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal