Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘Fem Treball, Fem Alzira’ ocuparà a persones aturades entre 30 i 45 anys i els majors de 45 anys

Es posa en marxa en les pròximes setmanes el Pla de Foment d’Ocupació 2017 a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus


 

 
 
._000488
 

Un dels objectius prioritaris de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA és articular les mesures necessàries per pal·liar la desocupació a Alzira. Amb aquest nou pla de foment d'ocupació es vol contribuir la inserció laboral dels col·lectius més afectats per la crisi en Alzira, com són les persones aturades entre 30 i 45 anys i els majors de 45 anys.

Segons Ivan Martínez: “El pla d’ocupació “Fem Treball, Fem Alzira” incideix en l'aspecte social considerant la situació socioeconòmica de les famílies, tenint en compte el nombre de membres desocupats en la unitat familiar, a més, els llocs de treball oferts pertanyen tots al sector de la construcció, un dels més castigats en els últims anys. Per això el principal objectiu d’aquest pla de foment d’ocupació serà contribuir al fet que les persones aturades, o amb especials dificultats d'ocupació, professionals del sector de la construcció, puguen accedir a un lloc de treball, alhora que contribuirà a la millora en l'accessibilitat en el casc urbà d'Alzira, guals per als vianants, ampliació de voreres i repavimentació de voreres.”

Recordem que aquesta mesura s'uneix a altres iniciatives locals que pretenen reforçar l'economia com els programes d'ajudes municipals, “Programa EMPRÉN. Ajuda a la Creació d'empresa a Alzira” i “Programa FORMAPLUS. Ajuda a la inserció laboral a Alzira” o les mesures i programes per a pal·liar la desocupació juvenil, com són el Pla d'Ocupació Juvenil Qualificats i el Pla d'Ocupació Juvenil. Formació+Treball.

Les persones interessades poden ja informar-se en les dependències d’IDEA (c/ Ronda d’Algemesí, 4) o al telèfon 962 45 51 01

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.


 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal