Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 Professorat del CIPFP Luis Suñer Sanchis d’Alzira ha participat en una mobilitat de PROGRAMES ERASMUS+ KA1 en Irlanda i Brussel·les

Aquests programes permeten augmentar les competències lingüístiques i crear vincles amb centres educatius, empreses i institucions


 

 
   .-000089

Aquesta mobilitat de personal per a formació (Job Shadowing) dels PROGRAMES ERASMUS+ KA1 autoritzada pel centre eductiu té com objectiu crear un major coneixement del sistema educatiu  i dels sistemes productius dels altres països europeos. Aquest tipus d’experiències ajuda a millorar la qualitat de l’ensenyament que s’imparteix a l’alumnat i té un efecte motivador i enriquidor per al professorat, tan a nivell personal com professional.

Un grup de professorat de diferents especialitats va estar en empreses de Dublín (Irlanda) com A1 Energy Sollutions i Savememoney Wind and Solar. També visitaren l’institut Finglas Training Centre i l’autoritat en aquesta matèria Sustainble Energy Authority of Ireland SEAI.

Mentres un altre grup va estar en Brussel·les (Bèlgica) al centres educatius Institut d’Enseignement Technique de Mécanique et d’Électricité Marguerite Massart i EFP-Formateur de Talents on pogueren observar, aprendre i compartir bones pràctiques. Així mateix,  visitaren l’empresa Sunoptimo com empresa exemple de pràctiques dels alumnes. La experiència ha segut molt enriquidora tal com expressen en la seua opinió els participants de la mobilitat:

 

Ángel Almodóvar

 “Hem tingut ocasió de conèixer de primera mà com treballen les empreses en Irlanda les energies renovables, la normativa reguladora, la estructura organitzativa del les diferents entitats implicades, com estudien els alumnes al centres educatius aquest i altres cicles formatius”.

Àngela Prats

“Ha segut molt interessant perquè també hem pogut informar-nos i conèixer com s’implanta la Prevenció de Riscos Laborals a les empreses Irlandeses i a més de quin es el procediment formal per estudiar aquesta especialitat”.

 

Adelia Boscà

“Una experiència molt positiva que ens ajuda a millorar com a professionals donat que podem fer una assessorament molt més complet al nostre alumnat quant parlem dels diferents sistemes del mercat de treball existents a Europa. D’aquesta manera ajudem a l’alumnat a estar més preparats per afrontar la recerca de treball, tant a Espanya com a la resta de països europeus”. 

 

Michael Artiles / Adela Mira

“El programa Erasmus Plus ens ha donat l’oportunitat d’ampliar el nostre coneixement sobre els diferents sistemes educatius i la relació  del mateixos amb el teixit empresarial. Sent açò molt important, hi han molts valors afegits als programes de mobilitat que canvien per sempre a aquells que tenim l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència.

No sols es tracta d’un viatge, sinó d’un projecte de internacionalitzaciació del nostre centre i de la seva àrea de influencia que tindrà efectes positius en un futur curt i a mig termini en els nostres companys/es i alumnat.

A nivell personal ens suposa eixir de la nostra zona de confort, descobrir nous mètodes de treball, vorer com sent diferents tenim moltes coses que ens uneixen i ens fa entendre que el futur de la educació en Europa passa per la cooperació i l’intercanvi d’experiències.”

El professors i professores participants pertanyen a diferents especialitats educatives, el que fa que hi haga un enriquiment de la docència des de els diferents mòduls que imparteixen. Així mateix afavoreix la internacionalització del centre obrint portes a l’alumnat per poder fer pràctiques a l’estranger el que es aporta una millora significativa del seu currículum, tant en competències personals com professionals i els ajuda a tindre una experiència que no oblidaran i possiblement es marcarà per sempre tenint una visió diferent de la vida i les oportunitats que els ofereix.

CIPFP Luis Suñer Sanchis

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal