Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La vicealcaldessa visita al veïnat de la plaça d'Ana Sanchis

“La plaça Ana Sanchis ha passat de ser una lloc sense vegetació a oferir un aspecte lluminós i amb molt de color, gràcies a les diverses plantes que ara adornen tot el contorn de la plaça”


 

._000483

Escoltar a tot el veïnat, eixa és la premissa amb la qual es treballa des de l’equip de govern per tal de resoldre els suggeriments que s’aporten.

Dins d’esta línea, en les últimes setmanes, s’ha estat actuant a la zona enjardinada de la plaça d’Ana Sanchis, on s’han substituït els arbres que es trobaven en mal estat per altres espècies noves i les plantes han passat a ser les que ocupen els parterres abans buits de vegetació.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa de la ciutat, junt amb el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual; la regidora de Participació Ciutadana, Inma Onrubia; i el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, han visitat la plaça i han escoltat al president de l’associació de veïns, Joaquín Aledón, així com un grup de veïnes i veïns que s’han mostrat encantats amb el nou aspecte de la plaça.

Aguilar ha deixat clar que qualsevol esforç té la seua recompensa, “La plaça Ana Sanchis ha passat de ser una lloc sense vegetació a oferir un aspecte lluminós i amb molt de color, gràcies a les diverses plantes que ara adornen tot el contorn de la plaça”.  

Tant el president de l’associació veïnal, com els veïns presents en esta visita de la vicealcaldessa i els regidors han sol•licitat que este lloc emblemàtic per a la barriada es mantinga en les condicions en què ara es troba. De fet, són diverses les veïnes que s’han oferit per a vigilar i vetllar per la conservació de les plantes.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

  
               
.-000025                                                      .-000143 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

D'abans - 18/05/2017
On està el veïnat? Només 9 persones hi han de veïnat en la plaça? Que raro! ¿Por qué serà?
Diego - 21/05/2017
Solo buscaban hacerse una foto, los vecinos ni se enteraron.
Ciudadan - 21/05/2017
Hay que tener gana de hacerse una foto con estos políticos .....
Al Sr Pepe Grau no se le ha visto en la foto con las familias del Colegio La Purisima...... Eso sí, según fuentes cercanas al mismo lo tenía controlado......
D'abans - 21/05/2017
Faltava el "Si o Si" de veïnat, per a estar la foto completa. Arri gat!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal