Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La nova adjudicació del servei integral de neteja urbana d'Alzira permet estalviar 5.000 euros diaris

L'equip de govern faran complir cada una de les clàusules del contracte per "millorar la qualitat de vida de les alzirenyes i alzirenys"


 

.-000472 

El ple extraordinari celebrat ahir a l'Ajuntament d'Alzira va aprovar entre altres punts adjudicar la contractació de la gestió del servei integral de neteja urbana d’Alzira a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA, pel preu anual de 2.367.946,19 €/anuals (IVA inclòs).

Tot això de conformitat amb l’oferta presentada, les millores proposades i les condicions disposades en el Plec de Clàusules Administratives Particulars i en el Plec de Prescripcions Tècniques.

Açò suposa un estalvi de un milió cent mil euros a l'any, o tal com va anunciar el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, "la ciutadania comptarà amb un estalvi de 5.000 euros al dia, gràcies a les millores incloses per l'empresa FCC, que des de fa un anys és l'encarregada del servici integral de neteja urbana de la nostra ciutat.

L'equip de govern, Compromís, PSOE i EU, faran complir cada una de les clàusules del contracte per tal de poder aconseguir tots els avantatges possibles que tingen com a finalitat "millorar la qualitat de vida de les alzirenyes i alzirenys", tal com va dir el regidor en el torn d'explicació de vot.

Els grups de l'oposició, Partit Popular i Ciutadans, no votaren a favor, la qual cosa només té una lectura segons el regidor de l'àrea, "Donen l'esquena a la ciutadania i s'oposen a un estalvi de 5.000 euros diaris respecte de l'última revisió del contracte en els anys de govern del PP a la ciutat.

Per a esta nova adjudicació s'han valorat aquelles millores sense cost per a l’Ajuntament, que donen una major qualitat final als treballs contractats. Les millores tècniques dels serveis obligatoris, consistents en increments dels mitjans respecte als sol•licitats en el Plec de Prescripcions Tècniques, majors freqüències o disponibilitats, nous tractaments de neteja, etc, les millores sobre els serveis comuns o el serveis generals del contracte, que afecten directament o indirectament en la qualitat final dels treballs a realitzar, les millores proposades per a fomentar la neteja dels nostres carrers, la recuperació i el reciclatge, etc.

"Nosaltres som un govern valent que defenem els drets del nostre veïnat, i  per això fem complir a les empreses adjudicatàries fins a l'últim punt dels seus compromisos", ha remarcat Fernando Pascual, que a més ha volgut agrair als funcionaris de l'Ajuntament la dedicació que han realitzat per tal d'aconseguir una adjudicació de la gestió del servei integral de la neteja urbana d'Alzira més just i  amb un important avantatge, tant del servici que es presta com monetari.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000473
.-000466
.-000260


.-000048




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Diego - 17/05/2017
Calle Norte, la gran olvidada por los servicios de limpieza, a sus vecinos les toca sacar las escobas y barrer porque por alli ni pasan.
viejo - 17/05/2017
Si la empresa adjudicataria rebaja en 1.100.000 el precio de la contrata y ofrece un mejor servicio, ¿Dónde está la trampa?, ¿Acaso eran unos burros el año anterior? ¿Se perdia dinero por el camino?, o sencillamente es que las condiciones contractuales han cambiado.

También me gustaría recordarle a Pascual que un ahorro de 1.100.000 euros son 3.000 euros diarios y que dos y dos son cuatro. Al menos eso era lo que me enseñaban en el cole, lugar al que parece que deberías regresar.
ciudadan - 17/05/2017
Ya sabemos la práctica de Pascual................. ¡No mientas, cariño!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal