Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Imagen de archivo de la anterior edición del programa JOOP
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira assumix l’ampliació dels tallers JOOP, els mesos d’abril, maig i juny

El programa Jove Oportunitat contempla el repte de la reincorporació al sistema educatiu i als certificats de professionalitat


 
 
.-000472 
 

El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira, Albert Furió, presentava la setmana passada en la Junta de Govern la continuïtat del I Taller JOOP, adreçat als joves inscrits en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, des d’abril fins a juny.

El taller, amb col•laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut, es va iniciar el 23 de gener, i finalitzava el 31 de març. Un grup de 13 jóvens ha rebut l’atenció d’un coach que ha portat a terme accions individuals i en grup i eixides a les empreses per tal de conéixer la realitat del mercat laboral i les diferents eixides professionals.

Després d’esta primera fase experimental s’han pogut conéixer millor les carències i realitats dels jóvens que necessiten una intervenció educativa que els permeta consolidar els hàbits i rutines que s’han estat treballant al taller, per tal de poder dissenyar un projecte de vida personal adaptat a les anomenades realitats de cada jove.

El programa Jove Oportunitat contempla el repte de la reincorporació al sistema educatiu i als certificats de professionalitat, però no l’acompanyament i formació per a les proves d’accés a Cicles Formatius o a l’obtenció del certificat d’ESO. Aquesta circumstància, sumada al fet que la data de finalització no era la idònia, ha fet que l’Ajuntament estime convenient ampliar la intervenció per tal de consolidar les rutines i afavorir l’èxit a les proves d’accés a cicles i al graduat d’ESO que se celebraran la segona quinzena de juny.

Aquesta nova fase l’acció tindrà lloc de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 en la Casa de la Cultura. El programa d’este nou període està organitzat en tres àmbits: l’acadèmic, el personal i el familiar. Acadèmicament es repassaran conceptes bàsics amb l’objectiu d’augmentar el nivell acadèmic de cara a les proves. Personalment es continuarà treballant en el projecte de vida i projecte professional i familiarment es treballarà també amb l’entorn familiar.

El cost global de la segona part del taller serà assumit per l’Ajuntament, a diferència de la primera part, que va estar a càrrec de l’IVAJ de la Generalitat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 

 

.-000295
.-000367

.-000373
.-000427



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal