Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
domingo, 14 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira presenta la segona edició de la Universitat de Primavera

També s’han avançat les novetats per al segon curs del programa Unisocietat


 

 .-000271

L’alcalde, Diego Gómez, ha destacat la visió col•laborativa i la importància dels dos projectes per tal de convertir Alzira en la clau del País en tots els aspectes i, entre ells, el del coneixement.

El Vicerrector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, ha destacat el suport de l’alcalde en la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València col•laboració que, per a la Universitat de València, és estratègica.

També ha manifestat que estan molt contents amb el treball fet amb les regidories implicades per a que la Universitat de Primavera siga ja un referent. La intenció de la Universitat és que s’implante a altres ciutats. Per últim ha agraït la col•laboració de Caixa Popular per la seua implicació en el territori perquè, amb el seu finançament, la Universitat de Primavera i Unisocietat d’Alzira es poden oferir de manera gratuïta a la ciutadania.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Iván Martínez, ha agraït a la Universitat de València l’aproximació que fa de la tasca de divulgació i coneixement. Ha destacat l’interés de la ciutadania perquè a la primera edició s’apuntaren unes 30 persones i, per a la segona, ja hi ha apuntades 40. Per últim ha agraït el treball del departament d’IDEA així com de Caixa Popular com a exemple de la col•laboració dels sectors públic i privat.

El regidor d’Educació i Infància, José Grau, s’ha sumat als agraïments a la Universitat de València i Caixa Popular per la continuïtat que tindrà el programa Unisocietat i ha manifestat la seua satisfacció per la bona acollida que ha tingut.

El director de la sucursal de Caixa Popular d’Alzira, Josep Llopis, ha agraït a l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València estes iniciatives que compartixen dos dels valors de Caixa Popular com són la formació integral de les persones i l’estima per la nostra terra.

El Cap d'iniciatives del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Emilio Barba, és el responsable de la Universitat de Primavera d'Alzira i Unisocietat Alzira.

Respecte a la Universitat de Primavera d’Alzira, ha destacat que els temes sempre són consensuats amb les regidories per a que siguen temàtiques d’interés. En la  segona edició la temàtica se centrarà en el patrimoni natural de la Ribera del Xúquer. Estes jornades són un punt de trobada per a docents, professionals, estudiants i ciutadans en general i ha incidit en la rellevància de les persones que impartiran els tres cursos d’enguany.

Respecte al programa Unisocietat, ha posat en evidència la molt bona acollida que ha tingut entre els alzirenys i alzirenyes. En el primer curs s’han donat 4 mòduls – biologia, geografia, història i llengua i literatura. Per al segon curs estan previstos mòduls de salut, economia, sociologia i nutrició. A més, s’organitzaran 8 conferències adaptades a l’interés dels estudiants però que també podrà gaudir el públic general. En breu començarà el període d’inscripció.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira. 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal