Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 'Voràgine d’Obscuritat' es presenta demà a Alzira

Raül Gay Pau presenta el seu nou llibre a la sala d’estudi de la Biblioteca Municipal, a les 19.30


 

.-000448 

Demà dijous 11 de maig de 2017, a les 19.30 hores a la sala d’estudi de la biblioteca municipal d’Alzira, es presenta el llibre Voràgine d'Obscuritat, amb la presència de l’autor Raül Gay Pau, que parlarà sobre l’obra i respondrà les preguntes del públic assistent.

En Voràgine d'Obscuritat es reflexiona sobre el fet que el món no és tan senzill com podríem pensar, existixen altres formes de vida, altres civilitzacions no humanes en altres mons. Però enmig d'este grapat de mons n’hi ha un que pot posar en perill la nostra existència. Amagat a l'ombra, enmig de l'obscuritat, està l'inframón, un lloc on habiten unes criatures anomenades Foscos, que sols tenen al cap una cosa: destruir i matar. Però no tot està perdut, una organització secreta lluita contra estos sers, una organització no humana que té membres dedicats a garantir la supervivència, els quals s'anomenen Caçadors. Esta no és una història més sobre estos caçadors, esta és la història d'un Caçador en concret, un humà anomenat Raül, que s'unirà a l'organització i lluitarà per defensar-nos de l'obscuritat, com un raig de llum que il•lumina la foscor.

Raül Gay Pau va nàixer oficialment a Algemesí el 14 de febrer de 1988. Fins als 19 anys va viure a Polinyà del Xúquer. Després de diverses anades i vingudes acabà en cinc anys la llicenciatura de Filologia Catalana a la Universitat de València. Va ser en quart curs d’esta carrera quan va escriure el llibre Voràgine d'Obscuritat. Actualment està en segon curs de doctorat, per tant és doctorand en Llengües, Literatures, Cultures i les seues Aplicacions. Li agradaria dedicar-se a ser escriptor professional. És un amant de la lectura i dels videojocs i últimament s'ha aficionat als jocs de taula. Pensa que qualsevol història, independentment del format, pot aportar coses interessants.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000474                                                                                         .-000132 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal