Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 5 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Entrevista a Vicent Muñoz, candidat a la presidència de la Junta Local Fallera d’Alzira

“Aporte una dilatada experiència al front de l’entitat i la bona gestió econòmica ha permés sanejar la JLF”


 
._000483
._000484
Està obert el termini per a la presentació de candidatures a president de la Junta Local Fallera d’Alzira. De moment s’han presentat dos candidatures, la de l’actual president de la JLF, Vicent Muñoz, i la del que durant més de set anys ha sigut la seua mà dreta, Jaume Bohigues. 
Des del diari El Seis Doble anem a conéixer, amb dos entrevistes, a cadascun dels candidats. Huí és el torn per a Vicent Muñoz.
Els motius que me porten a presentar de nou la meua candidatura per a l’elecció a president de la JLF són principalment poder continuar treballant per les falles d’Alzira, tasca que vaig començar el 2009, i seguir engrandint la celebració de la nostra festa”, afirma l’actual president.
“La meua legislatura hi ha comprés quatre exercicis fallers d’intensa activitat per a la JLF i continue mantenint les ganes i la il·lusió com el primer dia; com s'ha pogut comprovar amb el creixement i les contínues millores i innovacions que hem tingut any rere any, sempre complint les meues promeses”, afirma Muñoz.
“Quan vaig iniciar el meu camí com a president de Junta Local, heretarem un gran deute, vora a 90.000 euros,  que ha obligat a les falles d’Alzira a realitzar un gran esforç per a poder solucionar el problema. Ara ja hem eixit del forat econòmic que heretarem; per tant, puc fer propostes en ferm, per als pròxims dos anys”, assenyala el candidat.

Altres dels objectiu que s’ha marcat per a la nova legislatura són:

-Total transparència econòmica, facilitant a l'Ajuntament i als presidents de les falles tots els comptes de l'exercici al detall.

-Seguir amb el Concurs Nacional de Mascletades al llarg d’una setmana.

-Incorporar dotació econòmica a diversos concursos de la ciutat.

-Presentar la proposta a les falles d'avançar un dia la plantà dels monuments i així facilitar el treball als jurats.

-Reduir la durada de l'Ofrena. Proposarem a les Falles fer-la en dos dies diferents o partir-la entre el matí i la vesprada del mateix dia.

-Continuarem innovant amb les noves tecnologies.

Després de 8 anys al front de la Junta Local fallera d’Alzira Vicent Muñoz aporta “serietat, realisme, peus en terra, treball i transparència total, bases del treball de la meua candidatura”, assegura el candidat.

E6D

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
Personajes AlzireñosEntrevistas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ramon - 06/05/2017
Si tan bé ho has fet perquè no et vas? Si pogueres ser Fallera Major la teua també ho series. Retirat i que entre gent jove de deberes açò si que serà un bon canvi. Sempre els mateixos en JLF.
Juanes - 08/05/2017
Lo siento por Vicente, al que conozco de toda la vida y tiene mi estima y mi aprecio, pero mi opinión es, que cualquier cargo público, y este lo es, debe tener una duración máxima de 8 años o dos legislaturas, si estas son de cuatro años, así se evitaría el apoltronamiento, y otras muchas cosas, sobre todo comentarios desagradables.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal