Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L’Ajuntament d’Alzira apropa l’Assemblea Ciutadana als barris de la ciutat

La Corporació es desplaçarà al barri on calga celebrar l’assemblea corresponent de cada mes


 

.-000189

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, anunciava en l’última sessió plenària que a partir del mes d’abril les Assemblees de Participació Ciutadana, que se celebraven abans del plenari ordinari, passen a celebrar-se el primer dilluns de cada mes als barris d’Alzira. Això vol dir que la corporació municipal es desplaçarà al barri on calga celebrar l’assemblea corresponent de cada mes, per tractar tant els suggeriments, inquietuds i/o queixes arribades per correu electrònic, com les dels presents, ja que estan obertes a tota la ciutadania, independentment del barri on se celebre.

La primera Assemblea es va celebrar ahir, dimarts 2 de maig, al local de l’associació de veïns del barri de les Basses, a la qual acudiren un gran nombre de veïns i veïnes, no sols del barri, també d’altres punts de la ciutat.

Inma Onrubia, regidora de Participació Ciutadana i Modernització, considerava la primera Assemblea itinerant com a gran èxit de participació, ja que també van ser molts dels presents els que volgueren transmetre les seues inquietuts al Sr. alcalde i resta de corporació allí present. “Hem complit un dels nostres objectius, que no és un altre que apropar l’Ajuntament al ciutadà, apropar la casa del poble al poble, i facilitar l’accés perquè la ciutadania alzirenya ho tinga més accessible. Ara som nosaltres els que eixim al carrer, perquè el ciutadà, els veïns i veïnes senten el suport i l’atenció que este equip de govern els professa”, assegurava Onrubia.

Per la seua banda, l’alcalde, Diego Gómez, comentava que “esta primera assemblea celebrada al barri de les Basses ha sigut una prova de foc superada, perquè hem hagut de traslladar al local de l’associació de veïns, no sols als membres de la corporació municipal, també mitjans tècnics, personal i material necessari perquè es poguera portar a bon terme i en les condicions òptimes. Sense dubte hem de donar les gràcies a tots els presents en la vesprada d’ahir, als representants i veïnat de les Basses per la seua col·laboració, a l’hora d’ajudar-nos a organitzar com cal l’assemblea, i també a tot el públic que va omplir el local de gom a gom”.

També es pretén traslladar, puntualment, les reunions que celebra habitualment l’Equip de Govern, als barris, tal i com va ocórrer ahir, aprofitant la celebració de l’Assemblea Ciutadana al barri de les Basses, per continuar apropant l’Ajuntament  al poble i que este se senta més implicat. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, s’ha elaborat un calendari, on s’indica a quin barri se celebrarà cada mes cadascuna de les assemblees. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal