Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Els socialistes d’Alzira celebrem el 1 de maig, dia del treballador, davant del panteó als caiguts al cementeri Municipal

"Ens hem reunit per recordar la lluita de tots aquells que tants anys, tingueren el valor de enfrontar les dificultats, per aconseguir uns drets, que a hores d’ara cada un de nosaltres disfrutem"


 
 .-000271

Com cada 1 de maig els socialistes d'Alzira celebrem l'acte als caiguts davant el panteó a la seua memòria situat a l'entrada del cementeri de la nostra ciutat.

"Els socialistes ens hem reunit per recordar la lluita de tots aquells que tants anys, tingueren el valor de enfrontar les dificultats, per aconseguir uns drets, que a hores d’ara cada un de nosaltres disfrutem", ha manifestat Isabel Aguilar, secretaria general del PSOE a Alzira.

En 1885, un grapat de treballadors eixien al carrer per fer visible el seu missatge, una octavilla que parlava  d’un dia de rebel•lió, no de descans, un dia que amb força, la unitat de l’exercit dels treballadors es va mobilitzar, en contra del que en aquell temps era injust. Un dia de protesta contra l’opressió i la tirania, contra la ignorància i la guerra de tot tipus. Un dia en el que començava la jornada de huit hores.

Malauradament aquells que eixiren al carrer, fent us de la llibertat d’expressió, foren detinguts i empresonats, pel que el règim d’aquell moment interpreten anar en contra del sistema.

"Des de aquell moment els socialdemòcrates continuem eixint al carrer fent-nos ressò d’aquelles paraules, d’aquell esforç, d’aquella valentia, d’uns homes que lluitaren pel dret a treballar dignament", ha matisat Aguilar.

La secretaria general va ser l'encarregada de dirigir a tots els presents un missatge emotiu, recordant que, des d’aquell 1 de maig de 1885, estem lluitant per mantindre els nostres drets, encara que les últimes reformes, portades a terme pel Govern Central del PP, han intentat desmuntar, amb mesures que poden destruir tot el camí recorregut.

També va destacar el treball i l’esforç dels sindicalistes i que es moment de tornar a donar força a els representants dels treballadors i lluitar per un mateix objectiu.

Els regidors del Grup Municipal a l’Ajuntament d’Alzira, Fernando Pascual, Pepe Grau, la presidenta de l’agrupació Socialista d’Alzira, Chelo Montalvá acompanyaren a la secretaria general, Isabel Aguilar,  i als companys i companyes que, amb la seua tasca, la seua dedicació lluiten pels drets aconseguits, que dia rere dia donen constància del camí recorregut i que, davant les dificultats hi ha que fer-se més fort, més valent, ja que en la unió està la força.

PSPV PSOE de Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 

 

.-000331

.-000065
.-000100
.-000306



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal