Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de mayo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els pacients de La Ribera han esperat una mitjana de 50 dies menys per ser operats que els de la resta d'hospitals públics de la Comunitat

Especialitats quirúrgiques com Cirurgia Cardíaca o Cirurgia Toràcica, han tingut al març demores inferiors als 20 dies


 

.-000228

Els pacients de l'Hospital Universitari de La Ribera han esperat 50 dies menys que els pacients de la resta d'hospitals públics de la Comunitat Valenciana, per sotmetre’s a una intervenció quirúrgica, segons les dades oficials de l'últim tall de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública corresponents al mes de març, facilitades la setmana passada per la consellera Carmen Montón.

Així, la demora quirúrgica mitjana dels hospitals públics de la Comunitat ha estat de 104 dies, mentre que la demora mitjana a l'Hospital d'Alzira ha estat de 54 dies. I especialitats quirúrgiques com cirurgia cardíaca o cirurgia toràcica han tingut demores inferiors als 20 dies.

Això és fruit de l'eficient gestió assistencial que el grup Ribera Salud ha implantat a l'Hospital d'Alzira, i que permet introduir en el sistema sanitari públic eines que faciliten una precisa planificació de l'activitat i que es recolza en pilars com l'amplitud d'horaris oferts als pacients, amb una activitat quirúrgica de dilluns a divendres, en horari de matí i vesprada; la potenciació de la Cirurgia Major Ambulatòria (CMA), i una completa cartera de serveis amb especialitats complexes.

 

Demores per patologies

"Pel que fa a patologies concretes, molt demandades en la nostra Comunitat pels pacients, l'Hospital d'Alzira ha comptat amb demores inferiors a les de la resta d'hospitals públics valencians", ha afirmat el Dr. José Emilio Llopis, director quirúrgic de l’Hospital de La Ribera.

Així, els pacients de La Ribera han esperat una mitjana de fins a 5 mesos menys per sotmetre’s a una intervenció de varius (47 dies d'espera davant dels 199 dies de la Comunitat Valenciana) i prop de 3 mesos menys per ser intervinguts de fimosi (41 dies davant de la mitjana valenciana de 125 dies). També l'espera per adenoamigdalectomia -extirpació de les amígdales- (45 dies), artroscòpia (57 dies) i pròtesis de genoll (79 dies) ha estat de prop de 2 mesos menys a l'Hospital d'Alzira.

 

Demores per especialitats

Cal assenyalar, a més, que en cirurgia vascular, amb una demora mitjana de 42 dies enfront dels 184 de la Comunitat Valenciana, els pacients de l'Hospital d'Alzira han esperat prop de 5 mesos menys de mitjana per ser intervinguts.

Igualment destacables, són les demores en cirurgia pediàtrica, amb una mitjana d'espera de 42 dies a l'Hospital d'Alzira enfront dels 129 dies de la resta d'hospitals públics, o en cirurgia maxil•lofacial i traumatologia, amb una demora a Alzira 2 mesos inferior a la de la resta de la Comunitat Valenciana.

Des de l'any passat i seguint les pautes de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l'Hospital de La Ribera està fent públics talls trimestrals de l'evolució de la llista d'espera quirúrgica, és a dir, 4 vegades a l'any.

Hospital Universitari de La Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 .-000006


.-000291

.-000342 
.-000276 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 03/05/2017
50 días más para operarse? Pues mucho mejor. Cuanto más tardes más posibilidades tienes de curarte por ti solo. Y si además vas a Valencia a hacerte pruebas y operarte, otra ventaja. Tu familia puede ir de compras y subir al Micalet. Eso sin contar con que, con la reversión, todos funcionarios.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal