Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 S'han reparat els vora 200 fanals del parc de l'Alquenència

En netejar el plàstic que proteguix les peretes i donar una mà de pintura a tots aquell fanals que es trobaven en un estat avançat de deteriorament


 
.-000189

El pulmó verd més gran del casc urbà, el parc de l'Alquenència, torna a estar completament il•luminat, després de l'actuació realitzada en el més de 200 fanals del recinte.

El pas del temps ha deixat inservibles moltes peretes. En alguns casos l'equip d'encesa del fanal estava cremat, encara que en la major part, en els vora noranta fanals que no funcionaven, la principal causa ha sigut el vandalisme.

"Cal fer una crida al civisme, al respecte del mobiliari urbà", ha demanat el regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, Fernando Pascual.

Una vegada acabada la revisió i condicionament dels fanals, que ha consistit en netejar el plàstic que proteguix les peretes, així com donar una mà de pintura a tots aquell fanals que es trobaven en un estar avançat de deteriorament, el parc tornà a lluir amb tota la il•luminació de què disposa.  

"Esta tasca sumada a la portada endavant als parterres, consistent en la poda d'arbres i adequació de les tanques arbòries, ha permés donar-li a este espai natural urbà l'aspecte que mai va deure perdre", segons el regidor de l'àrea. 

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística seguirem mantenint i cuidant este parc urbà, d'un quilòmetre quadrat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000465
.-000466

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Mari - 20/04/2017
La beritat senota la neteja de arbres i sobretot ises palmeres tanbe arregades pareix un altre parc
Ara encara falta un poquet de neteja en alguns arbres que estan per podar oleeee

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal