Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les 1.880 cadires per a la processó del Divendres Sant s’esgoten en unes hores

El divendres 14 d’abril tan sols hi haurà atenció al públic d’11 a 14 hores, en l’oficina de la Tourist Info de la plaça del Regne, per a solventar alguna incidencia


 

 .-000271

Des de primera hora del matí s'ha format una llarga cua a la plaça del Carbó, enfront de l’Ajuntament, per tal de llogar cadires per a assistir a la processó del Divendres Sant,  processó que cada any congrega a un major número de seguidors.

Des de la regidoria de Festes s’informa al públic que ja s’han llogat les 1880 cadires  que s’havien posat a disposició del veïnat, per tant, el divendres 14 d’abril, tan sols hi haurà atenció al públic d’11 a 14h, en l’oficina de la Tourist Info de la plaça del Regne, per a solventar alguna incidencia.

La vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, Isabel Aguilar, assegura que “ha sigut un èxit de participació. El fet de que en només unes hores s'hagen esgotat totes les cadires demostra que la processó del Divendres Sant d’Alzira és un referent de festa i tradició que desperta l’interés de totes i tots, ja que prop de 40.000 persones són les que ixen al carrer per a veure i compartir un acte tan important per als alzirenys/nyes. Cal recordar que la Setmana Santa està declarada Festa declarada d’Interès Turístic Nacional, des de 1.988, i que estem treballant per a aconseguir elevar la declaració a Internacional.”
Aguilar, també vol destacar e informar de que, per al pròxim any, s’espera habilitar un espai per a persones amb mobilitat reduïda, per que puguen disfrutar, de la nostra festa i tradició, amb la millor comoditat possible.  

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSemana Santa

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal