Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 5 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Pas endavant del Nou Basquet Alzira en Tavernes (45-59)

Ja molt prop de l’ascens a Preferent, a falta de dos jornades i un partit ajornat per disputar


 


.-000295

Amb els dubtes generats després de la derrota a casa de la setmana anterior el N.B. Alzira afrontava un crucial encontre en Tavernes amb la necessitat imperiosa de guanyar i no vore’s obligat a fer-ho en les dos últimes jornades davant Aldaia, equip que encara lluita per l’ascens, i Va de Bàsquet primer classificat del grup.

El partit va començar de manera excel•lent per els blaugrana, amb dos triples consecutius de Bernat Cases i Dani Pelufo que auguraven una vesprada favorable. L’encert en els dos primers llançaments exteriors no va fer canviar el més mínim la tancada defensa local en zona que es va mantindre durant els 40 minuts de partit, ni tampoc va tindre continuïtat en els nombrosos llançaments de 6,75 que intentaren els alzirenys (fins a 32 durant tot el partit amb 8 transformacions). Poc a poc els alzirenys anaren travant-se en la madeixa defensiva del seu oponent que va arribar a posar-se per davant al minut 2 del segon quart (15-14). Amb l’entrada d’Ignacio Furió i Miquel Sanjuan l’equip va guanyar intensitat i rapidesa, i secundats pels triples de Luisbor aconseguiren ficar distància i arribar al descans 14 dalt (24-38).

Semblava que els de la Ribera havien trobat la fórmula per atacar la muralla rival però en la represa se va tornar al joc insuls del primer quart, amb Alzira sempre per davant però sense arribar a trencar el partit. Amb 12 punts de desavantatge, els de la Vall intentaren la remuntada en l’últim quart posant en pista al seu millor jugador Edu Alberola, que encara no havia pogut disputar un sol minut. Alberola es va erigir en protagonista, transformant tots els 10 punts del seu equip en el quart, però va trobar la rèplica en el júnior alzireny Ignacio Furió, qui va transformar dos triples decisius quan Tavernes estava a punt de franquejar la barrera psicològica dels 10 punts i els blaugrana semblaven completament ofuscats en atac. Amb 10 punts i 5 assistències l’aportació de Furió va ser decisiva per este important triomf (45-59) que deixa el N.B. Alzira molt prop de l’ascens a Preferent a falta de dos jornades i un partit ajornat per disputar.

Per la seua banda, el Va de Bàsquet Algemesí, amb la seua victòria sobre Manises és virtual campió de grup i s’assegura ja una de les dos places d’ascens. Esperem que la pròxima jornada el N.B. Alzira guanye a Xirivella i puga dir el mateix.

Nou Basquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000432 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal