Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
miércoles, 29 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El III Concurs d'Instagram de Falles Alzira 2017 ja té guanyadors

De les més de 800 fotos presentades al concurs les tres primeres han estat escollides entre les vint que van quedar finalistes


 

 

 .-000079

Ja es coneixen als tres guanyadors del III Concurs d'Instagram de Falles; Ivan Mas Presentación, amb la foto "Jo també bramaria" ha aconseguit captivar als membres del jurat i ha optés el primer premi. El segon lloc ha sigut per a la foto sense títol presentada per Jesús Peláez Alarcón; i la tercera posició per a Carla Vidal Sayol per la instantània "Lluint esportives amb el dibuix de la falla". De les més de 800 fotos presentades al concurs les tres primeres han estat escollides entre les vint que van quedar finalistes.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, ha manifestat que "Els participants al concurs d'Instagram han contribuït a difondre les imatges de la festa a través d'una eina utilitzada per milions de persones al món, les xarxes socials".

Les tres fotos guanyadores junt a altres presentades al concurs il·lustraran el calendari municipal del 2018, "És una manera de rendir homenatge a les Falles per haver sigut declarades per la UNESCO Patrimoni Immaterial de la Humanitat".

En uns dies se'ls entregarà als guanyadors les Targetes Alzira, amb les que poder realitzar compres als comerços de la ciutat, per un import de 150 euros per la primer premi; 100 per al segon; i 50 euros per al tercer premi del concurs de fotos d'Instagram.

Per últim la vicealcaldessa recorda que "En uns dies, concretament del 7 fins el 16 d'abril, comença el III Concurs d'Instagram Setmana Santa d'Alzira, on també s'elegiran vint fotos finalistes i tres guanyadores".

La temàtica d'este concurs gira al voltant de qualsevol aspecte relacionat amb la Setmana Santa i per a poder participar caldrà pujar les fotos al teu compte d'Instagram, amb el hashtag #setmanasantaalzira17

S'està treballant per tal d'aconseguir la catalogació de Bé de Rellevància Local per als dossers, així com en la tramitació de tota la documentació pel tal d'aconseguir declarar la Setmana Santa d'Alzira com a Festa d'Interés Turístic Internacional. 

 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal