Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 27 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira reorganitza part de les seues àrees i departaments

Entre altres modificacions, passa a ocupar-se la plaça de lletrat municipal amb personal propi de l’Ajuntament, ja que fins al moment els serveis jurídics eren externalitzats


 

.-000403

L’Ajuntament d’Alzira reorganitza part de les seues àrees i departaments per a una millor gestió, aprofitament dels recursos públics i per a adaptar-se a les funcions i competències que ha anat adquirint l’administració municipal. Aquesta proposta serà sotmesa al proper plenari del mes de març.

Concretament el departament d’urbanisme passa a denominar-se Gestió del Territori i se subdivideix en dos subdireccions: una part tècnica i una altra administrativa, que tractarà de gestionar de forma més eficaç els expedients urbanístics.

Per un altre costat, passa a ocupar-se la plaça de lletrat municipal amb personal propi de l’Ajuntament, ja que fins al moment els serveis jurídics eren externalitzats, i s’encarregarà de la coordinació dels expedients que estiguen en alguna via judicial i la defensa dels interessos municipals.

D’altra banda, l’àrea de Personal s’ha adaptat a totes les funcions actuals (prevenció, formació, gestió de persones, salut en el treball) i passa a denominar-se Funció Pública. Mentre que la regidoria que gestiona l’agència IDEA, s’anomenarà Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus.

Cal recordar que aquest equip de govern ha posat en marxa nous serveis municipals durant aquesta legislatura, com ara la Clau (l’Oficina d’Atenció Ciutadana, que centralitza el registre municipal i suposa el punt de contacte de la ciutadania amb l’administració), l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA o l’Oficina de Contractació (que gestionarà els contractes de l’Ajuntament), així com s’han informatitzat diverses instal•lacions que té l’Ajuntament en la nostra ciutat (de les àrees d’Esports o Serveis Públics). Tot plegat ha millorat el funcionament de l’organització de l’Ajuntament i ha millorat la gestió de les treballadores i treballadors públics, tant en l’agilització dels tràmits com en les atencions a la ciutadania.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
.-000003                                                                     .-000004 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 27/03/2017
"Concretament el departament d’urbanisme passa a denominar-se Gestió del Territori i se subdivideix en dos subdireccions: una part tècnica i una altra administrativa, que tractarà de gestionar de forma més eficaç els expedients urbanístics".
¿Y por qué tiene que funcionar mejor? ¿Qué garantías dan para que así sea? Lo que tenéis que decir es quienes dirigen esas subdirecciones, al ser empleados públicos deberíamos saberlo, ¿qué trayectoria profesional tienen para dar garantías que serán eficaces? ¿Qué preparación académica poseen para pensar que son personas capacitadas para ese puesto? El urbanismo es algo muy serio y en la última legislatura tuvimos como responsable al concejal 'hasdara', sin ninguna preparación académica ninguna y ni, por supuesto, trayectoria profesional para gestionar el urbanismo de una ciudad como Alzira. Ya está bien que al frente de concejalías importantes y para tratar temas de cierta relevancia se pongan a inútiles para desempeñar ese cargo y cuyo mérito es hacerle la pelota al cabeza de lista o que enchufen a gente sin oficio, ni beneficio, ni prepración, ni trayectoria para el cargo que van a desempeñar.
Resumiendo, que nos tenemos que creer que gestionarán mejor los expedientes por el simple hecho de decirlo una ridícula nota de prensa, no porque existan datos que así lo demuestren, ¡con un par!
Jota - 27/03/2017
Benito: seran los mismos,Pascual y Gares.
Pero divididos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal