Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció demana apagar les faroles de 'l'immens i quasi buit' polígon del Pla

"Tal i com es fa actualment al polígon de la ITV, on no s'encenen les faroles de les zones que no tenen naus"


 


.-000189

En principi el polígon del Pla no era necessari perquè a 500 metres estava el polígon de la ITV pràcticament buit des de feia anys, com encara està avui. Fou un error que va destrossar al voltant de 1.000.000 de m2 d'horts fèrtils, una superfície tan gran com la del poble veí de Guadassuar, i per suposat ens va costar molts diners públics.

Terres i diners malbaratats sense necessitat perquè a dia d'avui el polígon del Pla està tan buit com el de la ITV, ni tan sols un 10% de la seua superfície ha sigut ocupada i en tot ell sols hi ha tres o quatre indústries.

I no sols això sinó que el seu enllumenat per totes les parcel·les i el manteniment de jardins i carrers seguixen costant-nos diners, també innecessàriament perquè podria racionalitzar-se tal i com es fa actualment al polígon de la ITV, on no s'encenen les faroles de les zones que no tenen naus.

 

Per tot açò hem presentat un escrit a l'Ajuntament d'Alzira sol·licitant

- Conéixer quant ens costa anualment l'enllumenat del polígon del Pla.

- Quant ens costa el manteniment dels jardins, neteja dels carrers i d'altres despeses del Pla.

- Que, igual com es fa al polígon veí de la ITV, sols s'encenguen les faroles que estan al voltant de les naus industrials existents i no les que estan en les àrees buides del polígon, que són la gran majoria.

I que els diners que s'estalvien així es dediquen a la substitució paulatina de les faroles situades en zones assolejades del casc urbà per faroles solars autònomes, que no consumixen electricitat de la xarxa i estalviaran diners públics, de tots/es, i a més serviran com a demostració pràctica de les moltes possibilitats que té l'energia solar a les nostres terres.

La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000337
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal