Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 11 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Clau vol conéixer el grau de satisfacció dels usuaris

Inma Onrubia, regidora de Modernització i Participació Ciutadana, perseguix amb el qüestionari estar pendent de les exigències dels usuaris de la Clau


 

.-000472 

La Clau va obrir les portes el passat 1 de juny del 2016, amb l'objectiu de facilitar la relació de la ciutadania amb l'Ajuntament d'Alzira. Des de la posada en marxa d'este servici s'ha aconseguit la simplificació de tràmits, eliminant fotocòpies, ja que la documentació es digitalitza en el moment de presentar-se, a més de guanyar temps i desplaçaments innecessaris, ja que en una mateixa taula es poden realitzar tots els tràmits administratius sense haver de dirigir-se als diversos departaments municipals.

Després de nou mesos de funcionament es vol conéixer el grau de satisfacció dels usuaris del servici, per això des de les regidories de Modernització i Participació Ciutadana s'ha posat en marxa una xicoteta enquesta amb cinc preguntes que cal valorar del zero, gens satisfet/a, al deu, molt satisfet/a: El temps d'espera en ser atés; el tracte rebut; el servei oferit; les instal·lacions de la Clau; i per últim es demana una valoració global.

Inma Onrubia, regidora de les àrees, ha manifestat que "el que es perseguix amb este qüestionari és a través de les opinions dels usuaris poder esmentar allò que siga necessari, ja que un servei com este que va dirigit a la ciutadania deu en tot moment estar pendent de les exigències que es plantegen".

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

.-000402
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal