Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 7 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Junta de Personal del Departament de La Ribera recolza la iniciativa de demanar al Síndic de Greuges que intervinga

Per a que l’empresa Ribera Salud “cesse en la seua actitud deslleial i obstructiva que està dificultant l’atenció a la salut de les veïnes i veïns de la Ribera”


 

.-000448 

La Junta de Personal del Departament de La Ribera recolza la iniciativa de la Plataforma per la Defensa i Millora de la Sanitat Pública de La Ribera, de demanar al Síndic de Greuges que intervinga de forma immediata per a que l’empresa Ribera Salud “cesse en la seua actitud deslleial i obstructiva que està dificultant l’atenció a la salut de les veïnes i veïns de La Ribera i la gestió de la mateixa la Generalitat Valenciana en la reversió del Departament a la Sanitat Pública” La Junta de Personal ja ha denunciat en diferents ocasions al Comissionat de la Conselleria de Sanitat del Departament de La Ribera, les actuacions que ve realitzant l’empresa Ribera Salud des de que la Conselleria de Sanitat li va comunicar la finalització de la Concessió Administrativa de la Sanitat pública de La Ribera, per no voler prorrogar la contractació del servei sanitari.

A partir d’eixe moment l’empresa ha encetat una campanya publicitària de desprestigi i denostació del Sistema Sanitari Públic i una defensa partidista de Sanitat Privada i del seu model: Canvià el panell informatiu d’accés a l’hospital, començà a imprimir missatges propagandístics en les cites dels pacients, envià publicitat en les cartes de la vacunació antigripal als domicilis de la població, han instal·lat panells informatius per tot l’hospital de La Ribera per a posar, exclusivament, informació i els articles de premsa que li són favorables i tota la informació de “l’associació pròxima a l’empresa” que s’ha creat per a defendre el model, han dipositat en el taulell de recepció de l’hospital de La Ribera informació per a la població sobre l’associació de directius...

En els centres de salut també han intentat que es reparteixca als pacients des del servei d’admissió els documents d’adhesió a la campanya de propaganda triomfalista de la seua gestió i de l’apocalipsi que tindrem quan ens gestione directament la sanitat la Conselleria de Sanitat. Mentre Ribera Salud gasta el temps i els diners en dissenyar una estratègia per a impedir el traspàs natural de la gestió a la Conselleria de Sanitat, falten inversions al departament: reforma del Servei d’Urgències d’Algemesí, del Consultori de Corbera, de Massalavés...

La plantilla actual és insuficient per a adequar-la a les necessitats reals de la poblacions i als ratios de la Conselleria de Sanitat. Falten substituts del personal en totes les incidències. Les agendes dels facultatius que no estan en actiu estan tancades i es fa que els pacients 1 Junta de Personal Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Departament de Salut de la Ribera tinguen que anar reiteradament a demanar una consulta fins que s’obri l’agenda... La Junta de Personal demana a Ribera Salud que es centre en este any que queda de Concessió Administrativa en gestionar adequadament l’Atenció Sanitària realitzant les inversions en les infraestructures al departament, la dotació de material i de personal suficient per atendre convenientment les necessitats de la ciutadania.

Junta de Personal del Departament de La Ribera

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Joan V - 07/03/2017
Supongo que la Junta de Personal estará por los intereses de los usuarios y los trabajadores del Hospital de la Ribera, y por tanto, prestará su apoyo a una consulta en la que decidamos si preferimos la gestión actual o el modelo Xativa o Gandía.
O son otros sus intereses?
Amparo - 13/03/2017
Sr. Joan V, se está quedando solo en la petición del referendum y ni tan siquiera su PP ya no lo pide. La Junta de Personal está para lo que está elegida y no para defender personajes como Ud. que solo defiende sus intereses.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal