Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira contracta onze persones desocupades de llarga duració

"Estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació"


 

.-000403
L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i d’IDEA, ha contractat onze persones desocupades de llarga duració, durant 4 mesos, amb una inversió de 74.647 euros, dins del nou pla d’ocupació: “Dinamitza’t”. Recordem que l’Ajuntament s’ha acollit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per poder portar-lo a terme.

Amb aquest pla l’Ajuntament destina 11 treballadores i treballadors a diversos serveis d’utilitat col•lectiva, com el manteniment del patrimoni municipal i espais públics. Si bé la Diputació estableix un mínim de tres mesos, l’Ajuntament els ha ampliat a 4 per poder cobrir les necessitats socials de les persones del Pla Famílies.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació. En aquest cas, el pla d’ocupació ‘Dinamitza’t’ pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies, en aquest cas orientat als majors de 45 anys. Cal recordar que en l’últim any s’ha contractat a 70 persones que tenien tots els membres de la seua família a l’atur, i aquest pla pretén completar una contractació que permeta accedir a ajudes d’atur a aquests treballadors i donar-los oportunitats de formació i inserció laboral.”

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal