Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira s’ha reunit amb l’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) per a impulsar propostes en matèria d’igualtat des de l’Ajuntament

"Dins les àrees que gestiona el nostre grup, la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, que agrupa a sindicats i tècnics municipals, ha représ les seues reunions després de molt de temps d’inactivitat"


 

.-000025

El grup municipal d’EUPV-Alzira s’ha reunit aquest matí amb l’Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA) per a tractar les propostes en matèria d’igualtat. Des de l’Associació s’ha traslladat al grup municipal d’EU la necessitat d’impulsar la creació del Consell Municipal de la Dona amb un caràcter participatiu, consultiu i d’assessorament als diferents òr-gans de l’Ajuntament en matèria de dones i igualtat de gènere, per a resoldre situacions que menyspreen la igualtat en Alzira alhora que dinamitze les polítiques d’igualtat, entenent la necessitat que l’enfocament de gènere siga un principi de treball transversal en totes les accions municipals.

Des d’EU-Alzira hem traslladat a AJUDA que, dins les àrees que gestiona el nostre grup, la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira, que agrupa a sindicats i tècnics municipals, ha représ les seues reunions després de molt de temps d’inactivitat per a millorar les polítiques d’igualtat del personal públic, i gràcies a la qual s’ha provat el protocol contra l’assetjament; s’ha encetat la tasca d’avaluació del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, en què participen tots els departaments. A més a més, des de la regidoria de Recursos Humans s’han introduït per pri-mera vegada mesures per a corregir la infrarrepresentació de les dones en determinats llocs, introduint mecanismes de discriminació positiva.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000003                                                                     .-000004 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Odando - 08/02/2017
A ver que yo me aclare, este señor ha ido como miembro de EU o como concejal del equipo de gobierno?..... Sr. Martínez su grupo no gestiona nngun área, no confunda a nadie. Ustedes son un tripartito y su partido no puede decidir nada por sí solo.... Haga el favor de no engañar a nadie, ya tiene a sus compañeros de gobierno que algunos son expertos en mentiras....... Ya vamos sabiendo algo del pacto del tripartito ese que nadie conoce, EU de forma independiente gestiona determinadas áreas en el ayuntamiento......

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal