Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 7 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira aprova cinc beques de mobilitat a Itàlia dins del projecte europeu 'Parents School'

Les bases i tota la informació detallada sobre aquestes beques es podran consultar a la pàgina web d'IDEA


 

.-000403

L'Ajuntament d'Alzira, de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha aprovat les bases per a què 5 dels alumnes del projecte europeu ‘Parents School’ viatgen a Itàlia per a desenvolupar la seua formació. Aquest projecte s’ha dut a terme en col•laboració de les Escoletes Infantils Municipals, i té com a objectiu el desenvolupament d’estratègies per a la formació i mètodes no formals i informals per millorar les competències en la cura dels infants en edat Preescolar per a la realització d’una activitat formativa complementària a Itàlia en abril de 2017.

IDEA, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte europeu ‘Parents School’, juntament amb altres entitats d’altres països amb l’objectiu de millorar les habilitats en l'atenció i cura als menors entre 0 i 3 anys. Aquest curs formatiu inclou les següents àrees: desenvolupament emocional entre 0 i 3 anys; primers auxilis, alimentació i higiene, malalties comunes entre 0 i 3 anys, administració de medicaments, gestió del estres infantil.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Ivan Martinez, ha destacat que «amb aquests projectes de mobilitat estem apostant per millorar les aptituds i competències clau, tenint especialment en compte la seua contribució a la cohesió de la societat, per augmentar les oportunitats de mobilitat i reforçar la cooperació entre el món de l'educació i la formació i el món laboral. L’aposta pels projectes europeus està comportant que més alzirenyes i alzirenys es beneficien de noves oportunitats de formació i d’intercanvi de coneixements i experiències. Des d’IDEA anem a continuar treballant per tal de fer possible impulsar més iniciatives d’aquesta mena.”

Les bases i tota la informació detallada sobre aquestes beques es podran consultar en www.idea-alzira.com.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000337
 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal