Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 6 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comunitat de premsa de la Junta de Personal Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Departament de Salut de la Ribera

“Sol·licitem que es nomene a la major brevetat possible el nou Comissionat de la Conselleria de Sanitat en el Departament de La Ribera”


 

Després de la reunió mantinguda per esta Junta de Personal el dia 1 de Febrer amb responsables de la Conselleria de Sanitat, vos traslladen les conclusions de la mateixa: Els responsables de la Conselleria ens demanen disculpes per la tardança en la convocatòria de la reunió i adquireixen el compromís a partir d’ara, de realizar reunions periòdiques amb el Comitè d’Empresa i la Junta de Personal per separat per intercanviar informació. Nosaltres proposem que podrien ser conjuntes per a ser més operatives.

Que sol·licitem que es nomene a la major brevetat possible el nou Comissionat de la Conselleria de Sanitat en el Departament de La Ribera. La Conselleria ens informa que està pendent de la tramitació del nomenament. Que va a obrir-se la Borsa de Treball de la Conselleria al Departament de La Ribera el dia 6 de Febrer per a que puga estar operativa a partir de l’1 d’Abril de 2018, per a contractar a personal de la Conselleria de Sanitat.

Que s’ha constituït una Comissió Tècnica en la Conselleria de Sanitat que està analitzant el procediment de la finalització del contracte de la Concessió Administrativa del Departament de La Ribera i la subrogació del personal laboral. Que el nou model serà un model públic de gestió directa de la Conselleria de Sanitat. Que a finals de Març ja estarà més concretada la fórmula a utilitzar.

Que tot este procés volen que siga realitzat amb transparència, amb participación de tots els actors, amb diàleg, per a que es produeixca d’una forma natural i amb una continuació òptima de l’Atenció Sanitària a la població el dia 1 d’Abril de 2018.

Que l’Administració no va a intervindre ni va a modificar, ni va a vore’s afectada la Cartera de Serveis de les Especialitats que existeixen en l’actualitat en La Ribera. Que van a mantenir totes les especialitats i serveis actuals. Que no van a tancar-se especialitats. Que la Cartera de Serveis és de tota la Conselleria de Sanitat que les especialitats que actualment hi han a La Ribera han sigut autoritzades per la Conselleria i gestionades per l’empresa.

Que no sols van a mantenir la plantilla actual del departament, sinó que van a augmentar-la amb la contractació de més professionals, que ja serien estatutaris, per equiparar-la amb els ratios/per habitant dels centres sanitaris de gestió directa de la Conselleria de Sanitat. Han calculat que poden faltar un 300

professionals més.

Que ningú va a tindre que desplaçar-se a València a rebre atenció sanitària, perquè les especialitats es mantindran i el servei millorarà amb l’augment de la Plantilla.

Que van a vigilar que les infraestructures, centres, materials i equipaments es mantinguen en perfectes condicions, per a poder ser utilitzades a partir del dia 1 d’Abril de 2018.

Que la gestió directa de l’Atenció Sanitària de La Ribera no va a suposar un augment pressupostari. Que lo que va a fer-se amb els 192.000.000 milions d’€ que costa en l’actualitat a l’Administració Pública és canviar-lo de capítol pressupostari, de capítol de les concessions administratives als capítols de personal i infraestructures.

Demanem que deixen d'amortizar les places que queden vacants per jubilacions i trasllats del personal de la Conselleria de Sanitat.

Que es busque un equilibri entre els drets de Personal de la Conselleria de Sanitat i el Personal Laboral, per a que no es creen agravis comparatius.

Que la Junta de Personal va a vetllar per la defensa i la recuperació de tots els drets laborals del personal de la Conselleria de Sanitat i per la defensa de la qualitat assistencial a la ciutadania. 

Àngels López García-Antón, presidenta

 

 

 



.-000473
.-000465

 

.-000466

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 07/02/2017
"Mucho prometer, pero después de haber metido, nada de lo prometido".
Alguna de estas promesas ha sido sustanciada por la Consellería con alguna Ley, Decreto, Orden, Disposición o Reglamento....... NINGUNA.
¡ BAH!, ¡Garbellar aigua!.
saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal