Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira va formar a 740 treballadores i treballadors en el 2016

Amb un total d’hores formatives de 5.165, segons la memòria de gestió


 

.-000403

La regidoria de Recursos Humans i Organització, gràcies al seu Pla de Formació, va formar durant tot el 2016 a 741 persones que treballen o han treballat per a l’Ajuntament, amb un total d’hores formatives de 5.165, segons la memòria de gestió que està elaborant el departament. A més a més, s’ha realitzat una enquesta per valorar el clima de treball per poder millorar la formació en els pròxims exercicis i, en definitiva, tindre uns serveis públics més eficients.

Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «des de l’Ajuntament d’Alzira considerem que els resultats obtinguts són satisfactoris, que són els més elevats des que s’ha realitzat aquesta tasca. Igualment agraïm la col•laboració de totes i tots, tant dels tècnics com els sindicats i els mateixos usuaris, per poder dur-lo a terme. Cal dir que la major part d’aquesta formació és on line, i en gran mesura fora de l’horari de faena. Gràcies també al recull de les enquestes realitzades es desprén que les i els mateixes/os treballadores i treballadors valoren més positivament els serveis que es presten així com els equips de treball. Tot i que s’han de millorar més els incentius a l’esforç i a la motivació, així com dotar d’una major formació en noves tecnologies. Des de l’equip de govern i del departament de Recursos Humans continuarem apostant per millorar les capacitats de totes i tots els empleats públics».

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000166                                                             .-000151
               
.-000025                                                      .-000143

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal