Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 IDEA posa en marxa el nou pla d’ocupació 'Dinamitza’t'

Pla que "pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies"


 

.-000403

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, ha posat en marxa un nou pla d’ocupació: “Dinamitza’t”, que permetrà  contractar 11 persones desocupades durant 4 mesos en les pròximes setmanes amb una inversió de 74.647 euros. L’Ajuntament s’ha acollit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per poder portar-lo a terme.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació. En aquest cas, el pla d’ocupació ‘Dinamitza’t’ pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies, en aquest cas orientat als majors de 45 anys. Cal recordar que en l’últim any s’ha contractat a 70 persones que tenien tots els membres de la seua família a l’atur, i aquest pla pretén completar una contractació que permeta accedir a ajudes d’atur a aquests treballadors i donar-los oportunitats de formació i inserció laboral”.

Amb aquest pla l’Ajuntament destinarà 11 treballadores i treballadors a diversos serveis d’utilitat col·lectiva, com el manteniment del patrimoni municipal i espais públics. Si bé la Diputació estableix un mínim de tres mesos, l’Ajuntament els ha ampliat a 4 per poder cobrir les necessitats socials de les persones del Pla Famílies.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000003                                                                     .-000004 
               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal