Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 4 de febrero de 2017
Clic en la foto para ampliar

Andreu Valor
Ver imágenes de esta noticia
1

 Andreu Valor oferirà hui un concert dins dels actes de la XXV Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva

Serà en la Casa de la Cultura, a les 20 hores. Entrada gratuïta



 

Hui dissabte, a les 20  hores, en  l’auditori de la Casa de la Cultura tindrà lloc un  concert a càrrec d’Andreu Valor, cantautor valencià que forma part de l'actual escena de la renovada cançó valenciana.

Andreu Valor i Insa, naix a Cocentaina (El Comtat)  el 4 de juny de 1978. 

El cantautor contestà, després d’iniciar camí en solitari al 2007, fa d’aquesta elecció un mode de vida amb total dedicació. Mes de cinc-cents concerts en aquests pocs anys avalen l’evolució de l’autor i la seua música, que incideix des del primer moment en intentar fusionar intenció i tendresa, actitud i consciència, desig i esperança en cada projecte que ens presenta. Perquè li importa la vida i en ella a qui l’habita: la societat. Formar part de la societat activa.

Absorbint l’essència de molts referents escoltats al llarg d’una vida, la tendència és caminar cap a camins inexplorats intentant aportar noves sonoritats ens els propers projectes.

Les seues lletres aporten una constant ideològica que fonamenta cada essència en el desig d’aportar la paraula melòdica adequada per fer de la justícia moral i el sentiment d’humanitat un món equilibrat dedicat a la pau i a la igualtat. Des del primer acord a l’últim vers, la proposta tracta d’acaronar sentiments bàsics i somnis poètics, reflexions doloroses per convertir-les en madurs somriures, gestos de bondat per una fràgil atenció a la vida.

Respirar delicadesa. Collir dignitat. Viure amb el dret d’existir.

De moment i fins ara, ha editat cinc treballs discogràfics, tots ells baix el segell de la discogràfica MésdeMil.

 
Discografía
"En les nostres mans" (2010).
"A l'ombra de l'obscuritat" (2012).
"Malgrat la pluja" (2013).
“Coinspiracions”  (amb Joan Amèric / 2015).
"Bandautòrium" (2016).

 

 

 

 

 



.-000260


.-000048


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasFallas
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal